Săli de muls de tip paralel

Săli de muls de tip paralel

Îmbunătățiți performanța de producție și numărul de procese de muls pe vacă pe zi! Cu un salon de muls paralel de la ACS, puteți mulge mai multe vaci pe oră în cel mai eficient mod – într-o amprentă care economisește spațiu. Operatorii se pot atașa rapid prin picioarele din spate, iar funcțiile de indexare poziționează vaca confortabil în stand, indiferent de rasă sau dimensiunea vacii. Cu alegerea grupurilor de muls și a unităților de control, puteți profita de posibilitățile de gestionare modernă a efectivelor și puteți face rutina de muls convenabilă și eficientă pentru dvs., optimizând în același timp confortul vacilor pentru turma voastră. Vrei să grăbești lucrurile? O poartă verticală de ieșire pentru ridicare vă ajută să efectuați schimbări de grup incredibil de rapide.

Sala de muls Global 90i – Vezi produsul

Sala de muls de tip paralel Global 90i stabilește standardele pentru confort și confort, atât pentru vaci, cât și pentru mulgători!

Global 90i este incredibil de convenabilă pentru mulgătoare și crește semnificativ capacitatea de producție pentru lactatele de dimensiuni medii și mari. Designul său inteligent și varietatea de soluții inovatoare stabilesc standardele atunci când vine vorba de mulsul turmelor mai mari. Și nu doar mulgătorii beneficiază, ci și vacile.

DairyFarming_Global90i_1_4_1200x675px.jpg DairyFarming_Global90i_1_3_1200x675px.jpgDairyFarming_Global90i_1_2_1200x675px.jpg DairyFarming_Global90i_1_1_1200x675px.jpg

Avantajele salii de muls de tip paralel Global 90i:

  • Debit mare cu ieșire frontală rapidă și poziționare rapidă a animalelor
  • Panoul de comandă MultiLine este mai convenabil pentru muls și protejează componentele sensibile
  • Indexare individuală cu braț frontal flexibil
  • Construcție robustă și durabilă
  • Design deschis și pasaje largi pentru un confort mai mare la vacă
  • Tarabele de muls pot fi deschise individual și independent unul de celălalt, după cum este necesar
  • Controlează când vacile intră în sala de muls

Pasarelele salii de muls Global 90i sunt deosebit de largi și oferă vacilor suficient spațiu pentru a intra rapid în salon și fără stres. Designul optimizat al porții ghidează animalele confortabil către tarabele lor de muls. Aranjamentul alăturat ocupă mai puțin spațiu, astfel încât chiar și turmele mari pot fi mulse într-o zonă mică. Puteți controla când animalele intră în salon din gropi de muls. De acolo, aveți control deplin asupra porților de intrare și ieșire.

 

Sala de muls DairyParlor P7550 – Vezi produsul

Cu timpi de muls mai scurți și un flux mai rapid, beneficiați de avantajele combinate ale mulsului in sens paralel cu „Vertical Lift”. Datorită designului compact, flexibil și extensibil, acesta sala de muls vă permite să mulgeți un număr mare de vaci într-o zonă foarte mică. Poarta sa verticală de ieșire cu funcție de indexare integrată deschide calea către un flux de vacă și mai rapid – pentru o muls mai eficientă și un debit maxim. DairyParlor P7550 de la GEA este perfect conceput pentru producția zilnică de lapte cu turme de dimensiuni medii sau mari.

Cu poarta de ieșire care se ridică în câteva secunde, DairyParlor P7550 asigură un flux sigur și rapid, fără echipamente obstructive în zona de ieșire. Vacile tale vor aprecia o astfel de accesibilitate unică.

gea-dairyparlor-P7550-vl-vertical-lift-side-by-side-conventional-milking-parlor_tcm11-48259 gea-dairyparlor-P7550-vl-vertical-lift-side-by-side-conventional-milking-parlor-attachment_tcm11-48260

gea-dairyparlor-P7550-vl-vertical-lift-side-by-side-conventional-milking-parlor-cow-exit_tcm11-48261 gea-dairyparlor-P7550-vl-vertical-lift-side-by-side-conventional-milking-parlor-exit-gate_tcm11-48258

Indexarea grupului – pentru procese de muls convenabile și curate
Poziția porții de ieșire poate fi reglată după cum este necesar, iar prin simpla apăsare a unui buton, funcția de indexare a grupului împinge ușor juninci și vaci mai mici spre scutul de stropire. Acest lucru face ușor să vă asigurați că fiecare uger este în poziția perfectă pentru atașarea clusterului – păstrând în același timp întregul mediu de muls curat.

Confort ridicat și manipulare ușoară
DairyParlor P7550 garantează o ușurință maximă a operatorului în timpul fiecărei sesiuni de muls, deoarece toate echipamentele sunt clar aranjate. Distanțele scurte și ergonomia de ultimă generație oferă condițiile ideale pentru o manipulare rapidă și confortabilă a rutinelor zilnice. Accesul sigur și ușor la fiecare vacă și o vedere neobstrucționată a mamelor vacilor permit aplicarea clusterului în cel mai scurt timp. Bucurați-vă de mulsul de primă clasă al turmei dvs., acum și în viitor.

 

 

Recomandă articolul:

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter