Sala de muls DairyParlor P7550

Sala de muls DairyParlor P7550

GEA

Sala de muls vaci DairyParlor P7550 cu un flux mai rapid al bovinelor. Asigură avantajele combinate al mulsului paralel cu poarta de ieșire cu ridicare verticală.

Cere oferta de preț

Sala de muls vaci DairyParlor P7550 cu un flux mai rapid al bovinelor. Asigură avantajele combinate al mulsului paralel cu poarta de ieșire cu ridicare verticală.

Datorită designului său compact, flexibil și extensibil, această sală de muls vă permite să mulgeți un număr mare de vaci pe o suprafață foarte mică. Poarta sa de ieșire cu ridicare verticală, cu funcție de indexare integrată, deschide calea către un flux și mai rapid al vacilor – pentru o mulgere mai eficientă și un randament maxim. DairyParlor P7550 de la GEA este perfect concepută pentru producția zilnică de lapte în cazul turmelor de dimensiuni medii și mari.

Sala de muls DairyParlor P7550 – Fără bariere în doar câteva secunde

Sala de muls bovine DairyParlor P7550
Sala de muls bovine in paralel DairyParlor P7550

Cu poarta de ieșire care se ridică în câteva secunde, DairyParlor P7550 asigură un flux sigur și rapid al vacilor, fără echipamente care să împiedice ieșirea. Vacile dvs. vor aprecia această accesibilitate unică.

Sala de muls vaci DairyParlor P7550 – Indexarea grupurilor – pentru un proces de muls comod și curat.

Poziția porții de ieșire poate fi reglată în funcție de necesități, iar prin simpla apăsare a unui buton, funcția de indexare în grup împinge ușor junincile și vacile mai mici spre scutul de protecție împotriva stropirii. Acest lucru facilitează asigurarea faptului că fiecare uger se află în poziția perfectă pentru atașarea grupului de muls – menținând în același timp curat întregul mediu de muls.

Confort ridicat și manevrare ușoară.

DairyParlor P7550 garantează un confort maxim pentru operator în timpul fiecărei sesiuni de muls, deoarece toate echipamentele sunt dispuse în mod deschis. Distanțele scurte și o ergonomie de ultimă generație oferă condițiile ideale pentru o manevrare rapidă și confortabilă a rutinelor zilnice. Accesul sigur și ușor la fiecare vacă și o vedere liberă asupra ugerului vacilor permit aplicarea grupurilor de muls în cel mai scurt timp. Bucurați-vă de o mulgere de primă clasă a efectivului dumneavoastră, acum și în viitor.

Design durabil.

De la tehnologia de muls cu acoperire din oțel inoxidabil până la cadrul galvanizat – construcția robustă este proiectată pentru a rezista la o utilizare continuă. Aceasta înseamnă că vă puteți mulge în mod constant efectivul de bovine în mod extrem de economic, indiferent dacă mulsul are loc doar pentru câteva mulsuri scurte pe zi sau în mod constant – până la 24 de ore pe zi, în fiecare zi.

  • De la 2 × 8 până la 2 × 50 boxe de muls, față-verso. Design pe o singură față disponibil la cerere
  • Versiuni standard sau subterane
  • Săli de muls confortabile, fiecare cu o lățime de 720 mm și o înălțime de 1,6 m
  • Învelișul din oțel inoxidabil protejează tehnologia de muls de praf și umiditate, reducând în același timp zgomotul din sala de muls
  • Componente care necesită puțină întreținere, ușor de accesat

 

Sala de muls vaci GEA DairyParlor P7550

Echipamente Bovine

Firma producătoare