Sala de muls Global 90i

Sala de muls Global 90i

GEA

Sala de muls de tip paralel Global 90i stabilește standardele pentru confort, atât pentru vaci, cât și pentru mulgători!

Global 90i este incredibil de convenabilă pentru mulgători și crește semnificativ capacitatea de producție pentru fermele de dimensiuni medii și mari. Designul său inteligent și varietatea de soluții inovatoare stabilesc standardele atunci când vine vorba de mulsul cirezilor mai mari. Și nu doar mulgătorii beneficiază, ci și vacile.

 

Cere oferta de preț

Sala de muls Global 90i

Sala de muls Global 90i este disponibilă începând cu dimensiuni de 2 x 8 până la 2 x 50, de asemenea, în varianta pe o singură parte – pentru orice mărime de efectiv.
În cazul în care efectivele dumneavoastră se măresc, nu trebuie decât să vă extindeți sala de muls în mod convenabil prin module individuale. Global 90i mărește continuu debitul de producție! Fie că este vorba de efective medii sau mari. Durată lungă de viață, rentabilitate mai mare și muncă eficientă disting această sală de muls cu stabilitate și siguranță ridicată pentru oameni și animale.

Avantajele salii de muls de tip paralel Global 90i:

  • Debit mare cu ieșire frontală rapidă și poziționare rapidă a animalelor
  • Panoul de comandă MultiLine este mai convenabil pentru muls și protejează componentele sensibile
  • Indexare individuală cu braț frontal flexibil
  • Construcție robustă și durabilă
  • Design deschis și pasaje largi pentru un confort mai mare la vacă
  • Pasarelele de muls lapte pot fi deschise individual și independent unul de celălalt, după cum este necesar
Sala de muls Global 90i
Sala de muls Global 90i

Controlează când vacile intră în sala de muls 

Pasarelele salonului de muls vaci Global 90i sunt deosebit de largi și oferă vacilor suficient spațiu pentru a intra rapid în salon și fără stres. Designul optimizat al porții ghidează animalele confortabil către tarabele lor de muls. Aranjamentul alăturat ocupă mai puțin spațiu, astfel încât chiar și turmele mari pot fi mulse într-o zonă mică. Puteți controla când animalele intră în salon din gropi de muls. De acolo, aveți control deplin asupra porților de intrare și ieșire.

Panoul de comandă MultiLine protejează electronica și vă ușurează munca

Sala de muls Global 90i este controlat de panoul de comandă inovator MultiLine :
Dispozitivele de control al mulsului sunt montate convenabil la înălțimea capului și sunt protejate de o față robustă din oțel inoxidabil. Global 90i este compatibilă cu fiecare dispozitiv de control al mulsului. Componentele individuale sunt toate interconectate, astfel încât să puteți controla întregul proces de muls de la orice stand. Acest lucru vă economisește timp și crește eficiența. De asemenea, vaca este poziționată în mod ideal pentru a facilita atașarea grupurilor de muls. Brațul frontal flexibil este o altă soluție importantă: aplică o presiune ușoară pe umerii animalului, menținându-l în poziție. Pentru a vă asigura că spațiul dvs. de lucru rămâne curat, Global 90i are un jgheab din oțel inoxidabil care protejează groapa de muls și atrage automat deșeurile.

Design deschis pentru muls confortabil și fără stres

Vacile beneficiază și de designul inteligent al salonului de muls Global 90i. Aspectul său deschis face ca intrarea în salon să fie o experiență fără stres. Utilizarea unui design simplu pentru tarabele de muls oferă vacilor o mai mare libertate de mișcare. Brațul frontal flexibil permite sistemului să indexeze automat animalele fără stres suplimentar. Vacile au, de asemenea, o vedere clară spre față, astfel încât să nu se simtă prinse. Și o vacă mai confortabilă și mai relaxată produce lapte de calitate superioară.

Randament ridicat și extensibilitate flexibilă cu module și componente suplimentare

Ieșirea frontală inovatoare a salonului de muls Global 90i Side-by-Side este esențială pentru creșterea randamentului:

„Ieșirea rapidă” permite tuturor animalelor să iasă din salon în doar câteva secunde, deschizând brațele din față.
Aceasta înseamnă că grupurile pot fi schimbate într-un timp foarte scurt.
Fiecare braț poate fi, de asemenea, deschis individual și independent de celelalte pentru a elibera animale individuale din sala de muls.
Combinația dintre ieșirea din față, intrarea rapidă și poziționarea rapidă fac ca sala de muls Global 90i să fie sistemul perfect pentru efectivele medii până la mari. Global 90i poate găzdui până la 2×50 tarabe de muls. Și dacă acest lucru nu este suficient, puteți instala oricând module suplimentare pentru a vă adapta la cerințele în schimbare ale lactatei dvs. De asemenea, puteți alege dintr-o gamă de componente diferite pentru sala de muls pentru a crea un salon adaptat exact nevoilor dumneavoastră. Sala de muls Global 90i este disponibilă și cu sistemul nostru de metrou, care stochează în siguranță componentele sensibile sub groapă de muls.

 

Sala de muls Global 90i

 

Pregătit pentru viitor cu un contract de servicii ACS Farm Construct

Protejați-vă de costurile neașteptate și de timpii de nefuncționare. Cu un contract de service ACS Farm Construct sunteți bine echipat pentru viitor. Parteneriatul cu ACS Farm Construct înseamnă un plus în securitate!

Pentru alte oferte de săli de muls, răsfoiește magazinul nostru sau contactați-ne echipa ACS Farm Construct pentru recomandări.

Echipamente Bovine

Firma producătoare