Despre noi

ACS Farm oferă soluții la cheie pentru fermele zootehnice începând de la proiectare, construcții adăposturi, consultanță în ceea ce privește fluxul tehnologic și echiparea interioară, montaj și service pe tot teritoriul României, cât și produse și servicii de întreținere și mentenanță.

Compania noastră aduce soluții complete, oferind totul, de la concept și proiectare, la construcții civile și industriale, structuri de rezistență, hale metalice, utilaje de construcții, echipamente de grajd, echipamente industriale, utilaje și echipamente tehnologice specifice fermelor zootehnice precum și industriei alimentare, instrumente integrate de management a fermelor.

De la produse individuale până la sisteme complete, tehnologia oferită de ACS Farm Construct este de ultimă generație, produsă de cei mai buni producători internaționali, dezvoltată și fabricată conform celor mai recente orientări și standarde certificate de calitate. ACS Farm Construct este un partener expert și de încredere de pe piața din România, ajutând la gestionarea viitorului parteneriilor săi cu succes.

Profesionalismul nostru implică o pregătire continuă și adaptabilitatea la cele mai noi echipamente, sisteme, accesorii și tehnologii. Suntem întotdeauna bucuroși să vă deservim şi să găsim soluţia împreună!