Tanc de răcire TCool

Tanc de răcire TCool

JAPY Tech

Tanc de răcire TCool – depozitare orizontala a laptelui este un factor foarte important în producerea laptelui. Doar prin răcirea laptelui calitatea poate fi menținută pe deplin.

Cere oferta de preț

Tancul de răcire a laptelui TCool poate fi adaptat la toate așteptările fermierilor, având capacități de la 1.010 la 33.500 de litri.

Cu un vas interior și un înveliș exterior din oțel inoxidabil și o platformă de lucru mare și robustă, care nu este fixată pe sol, pentru o curățare ușoară. Are un capac de vizitare unic, rezistent la apă, fără sigiliu, cu o deschidere verticală și pivotantă în lateral. Gura de vizitare este echipată cu o gură de aerisire.

Pentru a obține un lapte de cea mai bună calitate, agitatorul îl agită ușor și continuu, asigurând omogenitatea acestuia și păstrându-i integritatea.

Versiunea compactă cu unități de răcire, concepută pentru o instalare rapidă fără conectarea unității de refrigerare. O versiune separată pentru instalarea unui grup de refrigerare într-o zonă ventilată pentru a obține cele mai bune condiții de funcționare energetică. Suport robust pentru o calibrare precisă, certificat LNE și durabil în timp.

Principalele caracteristici:

 • O izolație din poliuretan de înaltă densitate, fără CFC, pentru menținerea optimă a temperaturii, ceea ce reduce la minimum consumul de energie.
 • Utilizând un evaporator termic de înaltă eficiență numit STI (sistem tubular integrat), evaporatoarele din clasa BII, testate în laborator (35°C până la 4°C în mai puțin de 3 ore într-un mediu de 32°C), oferă cea mai rapidă răcire în 2 sau 4 mulsuri, cu un consum redus de energie.
 • Două circuite de spălare independente pentru a atinge cele mai înalte niveluri de igienă și pentru a obține bonusul (€) pentru o calitate stabilită de către fabricile de lapte. Sistem de spălare patentat AED. Pre-spălare pentru a curăța sedimentele și reziduurile.
 • Mai multe diametre și standarde de conectare disponibile (DIN, SMS, RJT, DS, ISS,…) în conexiune simplă sau cu autocurățare. Drenajul este echipat cu o supapă de siguranță care previne umplerea accidentală a apei de spălare în timpul mulgerii.
 • Accesați datele despre lapte: ICool Analyzer oferă date în timp real și informații despre starea până la patru unități de răcire și procesul de agitare. Software-ul vă permite, de asemenea, să înregistrați informații despre volumul și temperatura laptelui, să accesați cele 100 de cicluri de spălare anterioare și să arhivați până la 10 ani de date pe un stick USB. De asemenea, datele pot fi exportate sub formă de fișier CSV pentru analize ulterioare într-o foaie de calcul.

Tanc de răcire TCool – Adaptat la așteptările tuturor fermierilor producători de lactate

S, M, XL – XXL, de la 1.010 L la 33.500 L
Greutate maxima: 3,5 T – Lungime maxima: 11 m

Cel mai vândut al gamei de tancuri de lapte JAPY, TCool este acum vândut în toată lumea.

Tcool
ø 1,260
ø 1,510
ø 1,780
ø 2,250
ø 3,000
Capacitate
1,010 L
1,500 L
2,110 L
2,500 L
3,100 L
3,600 L
4,200 L
5,200 L
6,200 L
5,000 L
6,000 L
7,000 L
8,000 L
9,000 L
10,000 L
10,000 L
12,000 L
15,000 L
19,000 L
25,000 L
30,000 L
25,000 L
30,000 L
33,500 L
TCOOL 1
1

Platformă de lucru mare și robustă, care nu este fixată pe sol pentru o curățare ușoară.

2

Un capac de canal unic, impermeabil, fără etanșare, cu deschidere verticală și pivotantă pe lateral. Cămin echipat cu aerisire.

3

Pentru a obtine cea mai buna calitate a laptelui, agitatorul il amesteca usor continuu asigurandu-i omogenitatea pastrand in acelasi timp integritatea.

3

Pentru a obtine cea mai buna calitate a laptelui, agitatorul il amesteca usor continuu asigurandu-i omogenitatea pastrand in acelasi timp integritatea.

4

Intrare lapte sau a doua poziție de aerisire.

5

Vas interior și carcasă exterioară din oțel inoxidabil 304

6

Versiune compactă cu unități de răcire proiectate pentru instalare rapidă și fără conexiune unitate frigorifică. Versiune separată pentru instalarea unui grup frigorific într-o zonă ventilată pentru a obține cele mai bune condiții de funcționare a energiei.

7

Suport robust pentru calibrare precisă, certificat LNE și durabil în timp. Picioare ușor reglabile în produse lactate.

8

Izolație din poliuretan de înaltă densitate fără CFC pentru menținerea optimă a temperaturii, care minimizează consumul de energie.

9

Japy a dezvoltat un concept de evaporator termic de înaltă eficiență numit STI (sistem tubular integrat). Evaporatoarele noastre din clasa BII, testate în laboratorul nostru (35°C până la 4°C în mai puțin de 3 ore într-un mediu de 32°C), oferă cea mai rapidă răcire în 2 sau 4 mulsuri cu un consum redus de energie.

10

Două circuite de spălare independente pentru a atinge cele mai înalte niveluri de igienă și a obține bonusul (€) pentru calitate stabilit de fabrici de lapte. Sistem de spălare brevetat AED. Spălați în prealabil pentru a curăța sedimentele și reziduurile.

11

Mai multe diametre și standarde de conectare disponibile (DIN, SMS, RJT, DS, ISS,...) în conexiune unică sau cu autocurățare. Scurgerea este echipată cu o supapă de siguranță care previne umplerea accidentală a apei de spălare în timpul mulsului.

12

Stație de control și spălare ICool.

Tanc de răcire TCool – răciți laptele alegând între un total de 24 de variante și capacități diferite – de la 1.010 până la 33.500 litri.

Tanc de răcire a laptelui TCool – Avantaje:

 • Răcirea laptelui: economisiți energie cu rezervorul de lapte

 • Rezervorul poate fi curățat eficient

 • Sistem de control ICool ușor de utilizat

Tancul de răcire TCool – Caracteristici:

 • Tancul pentru lapte este disponibil în 24 de variante: o selecție largă pentru răcirea personalizată a laptelui

 • Rezervor de lapte cu izolație de calitate superioară

 • Aport de lapte configurat individual: Cu intrare de sus, de jos, față față și din spate

 • Evaporatoare de lungă durată: fiabilitate ridicată a stocării laptelui datorită controlului constant al calității.

 • Eficiența cu care sunteți capabil să răciți și să păstrați laptele devine evidentă atunci când vă uitați la statistici.

 • Tancul de lapte TCool previne formarea de punți termice și limitează creșterea temperaturii la 0,5 ° C într-o perioadă de 12 ore.

Tancul de răcire TCool – Depozitarea și răcirea laptelui: la fel de individual, ca niciodată înainte, cu tancul de răcire 

Vă puteți răci laptele cu tancul de lapte TCool folosind un total de 24 de variante și capacități diferite – de la 1.010 până la 33.500 litri. Avantajele:

 • Răcirea laptelui: economisiți energie cu rezervorul de lapte
 • Rezervorul poate fi curățat eficient
 • Sistem de control ICool ușor de utilizat

Monitorizați și controlați fiecare parametru cu sistemul de control ICool. Acest sistem de control al laptelui vă permite să atingeți un nivel de precizie de +/- 0,2% la 4 ° C. Sistemul de control ICool vă poate monitoriza, de asemenea, consumul de energie în mod complet automat, alertându-vă cu privire la orice erori care pot apărea în lanțul de frig.

Tanc răcitor de lapte TCool – Depozitarea laptelui: curățare excelentă pentru producția de lapte

Indiferent de tancul pe care vă decideți: un drenaj complet la sfârșitul procesului de curățare este posibil cu o pompă verticală de înaltă performanță pentru a preveni înghețarea laptelui care ar putea afecta calitatea laptelui. Un filtru de admisie pe pompă împiedică înfundarea capului de pulverizare și protejează suplimentar pompa.

Dozarea generală a agentului de curățare se efectuează cu ajutorul pompei. Acest lucru previne contactul direct cu agenții de curățare și oferă avantajul suplimentar al cantităților reglementate cu precizie. Sistemul de control ICool gestionează modificările aduse agentului de curățare, ceea ce vă economisește timp și previne contactul cu agenți de curățare puternici care ar putea fi periculoși pentru sănătatea dumneavoastră. La depozitarea și răcirea laptelui pot apărea mai multe forme de contaminare, ceea ce face necesară utilizarea diferitelor procese de curățare.

Alegeți între detergenți alcalini și acizi. Dacă se dorește, este posibilă și dezinfectarea cu o a treia pompă.

Vizitează recomandările noastre în articolul Igiena instalațiilor de muls și răcire 

 

Tancul de răcire TCool – Răciți și păstrați laptele și păstrați cele mai importante date

Profitați la maximum de sistemul dvs. de control ICool cu ICool Analyzer. Beneficiile dvs.: ICool Analyzer vă oferă acces ușor la informațiile de stare pentru până la 4 unități de răcire și procesul de agitare. De asemenea, software-ul oferă acum o opțiune de a înregistra informații complete despre volumul și temperatura profilului. Cu ICool Analyzer, puteți accesa ultimele 100 de cicluri de spălare direct de pe afișaj și puteți arhiva date în valoare de până la 10 ani pe un stick USB. Datele pot fi, de asemenea, exportate ca fișier CSV pentru analize ulterioare în Excel.

Echipamente Bovine

Firma producătoare