COWSCOUT sistem monitorizare vaci

COWSCOUT sistem monitorizare vaci

GEA

COWSCOUT sistem monitorizare vaci. Sistem ce permite o planificare si urmărire corecta a montelor. Reduce intervalele intre fătări. Monitorizare în timp real.

 

Cere oferta de preț

Descriere

COWSCOUT sistem monitorizare vaci

COWSCOUT sistem monitorizare vaci. Sistem ce permite o planificare si urmărire corecta a montelor. Reduce intervalele intre fătări. Monitorizare în timp real.

Sistemul CowScout, pe lângă sistemul de gestiune, este un sistem de identificare călduri a animalului prin înregistrarea “nivelului de mișcare”. Identificatoarele la gat sunt de ultima generație cu citire si memorare a datelor in timp real.

Se știe ca odată cu intrarea in călduri acest nivel de mișcare creste si prin înregistrarea si semnalarea acestuia se pot depista operativ vacile in călduri si se poate stabili cu o deosebita acuratețe momentul optim de inseminare.

COWSCOUT sistem monitorizare vaci permite o planificare si urmărire corecta a montelor, ducând la reducerea intervalelor intre fătări si, în consecință, la o exploatare mult mai eficienta a cirezii.

Monitorizare eficientă a activității în timp real, identificare a animalelor prin ISO-RFID și managementul sănătății într-un singur brand:

 • Monitorizare a căldurii fără întreruperi prin tehnologie radio UHF și un senzor de activitate rezistent
 • Indicarea intervalelor de furajare reduse, de ex. pentru detectarea rapidă a problemelor de sănătate
 • Monitorizarea ruminației si a timpului la frontul de furajare
 • Alarmă atunci când identificatorul este în poziția greșită
 • Identificare eficientă a animalelor în sală, în sistemul de selecție şi în boxa de furajare, prin tehnologia ISO dovedită şi de încredere
 • Furnizare conexiune la internet, informațiile pot fi accesate de oriunde
 • Afișaj grafic versatil şi auto-explicativ în cadrul portalului web, lampă de semnalizare vizibilă în cadrul unității de procesare.

 

Mesager perioade fertile CowScout

 

COWSCOUT sistem monitorizare vaci – DETECTAREA CĂLDURII, MONITORIZAREA SĂNĂTĂȚII ȘI POZIȚIONAREA VACILOR

Reduceți costurile de reproducere și optimizați gestionarea vacilor, sporind în același timp succesul economic al producției dvs. de lapte. CowScout vă spune în mod fiabil atunci când vacile sunt gata pentru inseminare. Funcțiile de alertă convenabile vă asigură că nu pierdeți niciodată un raport de activitate. Un senzor monitorizează permanent mișcarea vacii. CowScout vă arată orice perioade de activitate ridicată pentru fiecare animal și, dacă doriți, chiar și locația sa live. Acest lucru vă oferă o bază excelentă pentru reacții rapide și de succes de fertilitate și de management al sănătății!

COWSCOUT sistem monitorizare vaci pentru gât cu localizare

Găsește vaca potrivită la simpla apăsare a unui buton. CowScout urmărește întregul tău hambar și știe 24/7 unde sunt vacile tale. Fie că utilizați un PC, tabletă sau smartphone – CowScout transmite poziția exactă a vacilor singure sau multiple în timp real! CowScout îl găsește pe cel potrivit pentru dvs.
Datorită localizării precise, fiecare vacă este la doar un clic distanță. CowScout detectează continuu locația fiecărei vaci în timp real. Imediat, poziția vacii apare vizual în prezentarea generală a hambarului. Urmăriți fiecare vacă în direct pe măsură ce își face drum prin hambar – aveți o imagine de ansamblu completă pe ecran. Cu un singur clic, veți vedea numerele de animale din atenția dvs. pe harta hambarului. În acest fel puteți găsi vaca potrivită exact la momentul potrivit. Pentru că la urma urmei, nu vrei să pierzi niciun moment când vine vorba de bunăstarea animalelor și randamentul laptelui!
gea dairynet cowscout tcm11 86599
CowScout – sistem monitorizare călduri și ruminație vaci

Locația în direct a vacii la vârful degetelor.

 • Simplifică munca zilnică și economisește timp: Găsiți una sau mai multe vaci cu un singur clic
 • Convenabil și clar aranjate: Afișarea poziției vacii pe harta hambarului, inclusiv numărul de animale
 • Flexibil și mobil: Acces prin PC, tabletă sau smartphone
 • Rapid și precis: reacție mai rapidă atunci când este nevoie de acțiune, reducând în același timp stresul pentru vaci
 • Ușor de utilizat și ușor de manevrat: Angajații, inseminatorii și medicii veterinari pot utiliza sistemul pe cont propriu
 • Complet integrat: Funcții practice în conformitate cu detectarea căldurii și monitorizarea sănătății

Menținerea hrănirii sub control cu CowScout pentru gât.

Optimizați atât gestionarea fertilității, cât și gestionarea hrănirii pentru cireada dvs. Pe lângă detectarea căldurii, identificatoarele CowScout pentru gât detectează modele specifice de mișcare legate de aportul de furaje, înregistrând timpul pe care vacile individuale îl petrec. Schimbările în comportamentul alimentar și de ruminare, precum și măsurătorile activității versus inactivitate, pot indica potențiale probleme de sănătate. Funcția de alertă vă spune imediat dacă vaca prezintă probleme de hrănire sau de sănătate, astfel încât să puteți reacționa rapid și corespunzător. Cea mai bună bază pentru un apetit consistent și performanțe ridicate pe termen lung!

Activ și vital cu CowScout pentru picior.

Stabiliți momentul ideal pentru inseminare și optimizați-vă condițiile de creștere. CowScout pentru picior nu numai că vă arată timpul optim pentru inseminare, ci și monitorizează mișcarea vacii. Identificatorul piciorului CowScout monitorizează continuu cinci dintre comportamentele zilnice ale unei vaci: timpul în picioare, timpul de culcare, timpul de mers, numărul de ridicări și numărul de pași. Dacă vaca afișează o activitate crescută sau scăzută, CowScout pentru picior vă trimite o alertă. Acest lucru vă permite să tratați rapid orice problemă de sănătate – înainte ca aceasta să afecteze sănătatea și producția ei. Cea mai bună bază pentru vacile vitale și de lungă durată!

COWSCOUT sistem monitorizare vaci. Sistem de monitorizare călduri și ruminație – Non-stop – totul dintr-o privire.

 • Monitorizarea constantă a căldurii și afișarea timpului optim de inseminare.
 • Notificarea timpului redus de alimentație și de ruminație (identificator de gât) sau afișarea timpului petrecut pentru culcat, în picioare și mers pe jos (identificator de picior) pentru a permite detectarea timpurie a problemelor de sănătate.
 • Identificarea fiabilă a animalelor în salonul de muls, sistemul de selecție și cutia de hrănire cu tehnologie ISO demonstrată și fiabilă sau sistem autonom pentru utilizare flexibilă, independent de ID-ul ISO.
 • Afișaje grafice clare și ușor de înțeles ale activităților; perioadele de alimentație și fazele de lactație în portalul web.
 • Alerte prin e-mail pentru dvs. Și personalul dvs. Sau pentru tehnicianul în vitro.
 • Accesibil oricând și oriunde prin PC, tabletă sau smartphone.

COWSCOUT sistem monitorizare vaci.

Dispozitivele CowScout pentru gât sau picior vă informează în mod fiabil, non-stop, când o vacă este pregătită pentru inseminare. Detectarea căldurii și gestionarea sănătății animalelor cu GEA CowScout.

Funcțiile convenabile de alarmă vă asigură că nu ratați niciodată rapoarte de activitate. Cele mai bune condiții prealabile pentru gestionarea cu succes a fertilității!

 • Monitorizarea activității cu accelerometru fără uzură.
 • Detectarea semnalului pe o rază de până la 1.000 m în jurul antenei.
 • Transmisie continuă de date în timp real pe frecvențe radio UHF.
 • Reprezentare grafică clară și detaliată a fazelor de căldură și lactație ale vacii.

CowScout%20%C3%9Cbersicht tcm24 58200
CowScout – sistem monitorizare călduri și ruminație vaci

Hrănirea sub control – CowScout pentru gât.

Identificatorul pentru gât CowScout monitorizează timpii de hrănire al vacii. Funcția de alarmă vă informează imediat dacă o vacă prezintă semne de hrănire precară sau probleme de sănătate, astfel încât să puteți interveni rapid și într-un mod țintit. CowScout pentru gât este soluția perfectă pentru a vă ajuta să optimizați fertilitatea vacilor și gestionarea hrănirii acestora. Alegerea potrivită pentru performanțe constante!

CowScout pentru gât măsoară timpul petrecut de animale mâncând furaje sau iarbă pe pășuni. Dispozitivul generează mesaje de alarmă corespunzătoare dacă această durată se abate de la valoarea măsurată în ultimele 10 zile.

AW 1718 ret 501733
COWSCOUT sistem monitorizare vaci pentru picior

Activ și vital – CowScout pentru picior.

CowScout pentru picior îți arată cât de mobile sunt animalele tale. CowScout pentru picior trimite un mesaj de alarmă atunci când există o activitate crescută și scăzută. Acest lucru nu numai că vă ajută să identificați momentul ideal pentru inseminare, ci și să remediați rapid problemele de sănătate și să optimizați condițiile de mediu. Cele mai bune condiții pentru vacile trainice!

 • Înregistrează timpii de așteptare, de odihnă și de alergare a vacii.
 • Numără pașii zilnici ai animalului.
 • Datele sunt transmise continuu în timp real prin frecvențe radio UHF.

COWSCOUT sistem monitorizare vaci- Beneficiile dvs. dintr-o privire:

 • Monitorizare continuă a căldurii și afișare a timpului optim de inseminare.
 • Trimitere la reducerea timpilor de consum pentru detectarea precoce a tulburărilor de sănătate.
 • Afișarea timpilor de odihnă, în picioare și de mișcare pentru detectarea timpurie a tulburărilor de sănătate și a problemelor legate de condițiile de mediu.
 • Identificare sigură a animalelor în sala de muls, în dispozitivul de selecție și în boxa de hrănire datorită tehnologiei ISO dovedite și fiabile.
 • Sistem autonom pentru utilizare flexibilă indiferent de ID-ul ISO.
 • Când sunteți conectat la Internet, datele pot fi verificate oricând și oriunde.
 • Afișare grafică clară și ușor de înțeles a activităților, orelor de consum și a fazelor de lactație în portalul web.

Beneficiul dvs.

 • Venituri mai mari și costuri reduse de reproducere.
 • Vaci mai longevive.
 • Economii de timp de lucru și organizare simplificată a muncii.

Pentru alte oferte de sisteme de management, răsfoiește magazinul nostru sau contactați-ne echipa ACS Farm Construct pentru recomandări.

Informații suplimentare

Echipamente Bovine

S-ar putea să-ți placă și…