COWSCOUT sistem monitorizare vaci

COWSCOUT sistem monitorizare vaci

GEA

COWSCOUT sistem monitorizare vaci. Sistem ce permite o planificare si urmărire corecta a montelor. Reduce intervalele intre fătări. Monitorizare în timp real.

Sistemul Cowscout este alcătuit dintr-un soft, antenă și cipuri (ruminație și călduri).

Recomandat pentru un efective mai mari de 20 animale.

 

Cere oferta de preț

COWSCOUT sistem monitorizare vaci

COWSCOUT sistem monitorizare vaci ce permite o planificare si urmărire corecta a montelor. Reduce intervalele intre fătări. Monitorizare în timp real.

Sistemul CowScout, pe lângă sistemul de gestiune, este un sistem de identificare călduri a animalului prin înregistrarea “nivelului de mișcare”.

Identificatoarele la gat sunt de ultima generație cu citire si memorare a datelor in timp real.

Se știe ca odată cu intrarea in călduri acest nivel de mișcare creste si prin înregistrarea si semnalarea acestuia se pot depista operativ vacile in călduri si se poate stabili cu o deosebita acuratețe momentul optim de inseminare.

Cum fucntioneaza sistemul cowscout jpg
Cum functionează sistemul CowScout

COWSCOUT sistem monitorizare vaci permite o planificare si urmărire corecta a montelor, ducând la reducerea intervalelor intre fătări si, în consecință, la o exploatare mult mai eficienta a cirezii.

Monitorizare eficientă a activității în timp real, identificare a animalelor prin ISO-RFID și managementul sănătății într-un singur brand:

  • Monitorizare a căldurii fără întreruperi prin tehnologie radio UHF și un senzor de activitate rezistent
  • Indicarea intervalelor de furajare reduse, de ex. pentru detectarea rapidă a problemelor de sănătate
  • Monitorizarea ruminației si a timpului la frontul de furajare
  • Alarmă atunci când identificatorul este în poziția greșită
  • Identificare eficientă a animalelor în sală, în sistemul de selecție şi în boxa de furajare, prin tehnologia ISO dovedită şi de încredere
  • Furnizare conexiune la internet, informațiile pot fi accesate de oriunde
  • Afișaj grafic versatil şi auto-explicativ în cadrul portalului web, lampă de semnalizare vizibilă în cadrul unității de procesare.

CowScout – alegerea corectă.

Prin intermediul unei conexiuni la internet, puteți utiliza un PC, un laptop sau un telefon inteligent pentru a vizualiza toate datele furnizate de sistem pentru fiecare vacă, privind reproducția. Dacă este configurat corespunzător, CowScout trimite alarma de activitate respectivă direct către dumneavoastră, către echipa dumneavoastră sau tehnicianul de inseminare. Toate părțile implicate sunt informate cu promptitudine și punctualitate.

Mesager perioade fertile CowScout

Perioade fertile cu CowScout

Perioade fertile cu CowScout care indică cu precizie cel mai bun moment pentru inseminare. Funcțiile de alarmă convenabile vă oferă siguranța faptului că nu pierdeți niciun raport de activitate.  Acest lucru înseamnă că: dumneavoastră și angajații dumneavoastră ajungeți mereu la timp și nu primiți niciodată informațiile prea târziu.

Reduceți costurile reproducerii, optimizând simultan producția de lapte și succesul reproducerii cu COWSCOUT sistem monitorizare vaci . CowScout vă permite să reacționați în timp real!

Pentru alte oferte de sisteme de management, răsfoiește magazinul nostru sau contactați-ne echipa ACS Farm Construct pentru recomandări.

Echipamente Bovine

S-ar putea să-ți placă și…