Silo tanc de răcire vertical

Silo tanc de răcire vertical

JAPY Tech

Silo tanc de răcire vertical

Gama SICool
Soluția verticală pentru depozitarea laptelui cu volum mare
Alături de tine de aproape 100 de ani
• Rezervor din oțel inoxidabil complet izolat
• Gestionare sigură a răcirii
• Program optim de spălare în cinci etape
• Rulment de agitare patentat
• Panou de control ergonomic

Cere oferta de preț

Descriere

Soluția pentru depozitare mare!

2 DIAMETRE POSIBILE:
ø 3.000 pentru depozitare maximă până la 40.000L

ø 2.250 potrivit pentru transport rutier standard și expediere cu container

Greutate maxima: 3,5 T
Inaltime maxima: 7,5 m – 8 m

Diametru
ø 2250
ø 3000
Capacitate
8,000 L
10,000 L
12,000 L
16,000 L
18,000 L
20,000 L
24,000 L
15,000 L
18,000 L
20,000 L
25,000 L
30,000 L
35,000 L
40,000 L
silo a lait1 2 1
1

Două circuite de spălare independente pentru a atin-ge cele mai înalte niveluri de igienă și pentru a obți-ne bonusul de calitate stabilit de fabricile de produse lactate. Difuzorul rotativ și duza de spălare dinamică sunt detașabile prin acoperișul silozului. Sistem de spălare patentat AED. Se spală în prealabil pentru a îndepărta sedimentele și reziduurile.

2

Rezervor într-un vas interior din oțel inoxidabil 304 și carcasă exterioară. Disponibil și în bej, verde, antra-cit sau aluminiu albastru.

3

Siguranța persoanelor garantată de : o linie de viață cu retragere automată prevăzută, atașată la un punct de ancorare standard sau la o scară opțională, care împiedică căderea. O caracteristică de siguranță din metal cu medalion este atașată la punctul central de sus pentru a asigura operațiile de instalare și întreținere pe întregul acoperiș al silozului.

4

Un orificiu de ventilație cu diametru mare (ø 114) pentru colectare rapidă, fără riscul de cădere a re-zervorului. O grilă de protecție accesibilă din partea inferioară și detașabilă pentru curățare ușoară.

5

Un alcov pentru a conecta silozul la clădire. Pentru utilizare în aer liber, alcov poate fi echipat cu un ob-turator electric independent pentru a asigura acce-sul.

6

Gură mare de vizitare: 510 x 410 pentru acces ușor

7

O scurgere lângă margine care permite sosirea imediată a laptelui la nivelul de răcire. Cu 3 standarde de conectare disponibile (ø50 DIN, ø51 SMS, ø51 DS).

8

Stație de control și spălare ICool.

9

Suport rigid din oțel inoxidabil

10

O agitație patentată care garantează calitatea laptelui și limitează uzura componentelor mecanice. O elice cu 3 pale pentru un echilibru mai bun și o agitare lină. Deservirea rulmentului inferior fără a intra în siloz.

11

O hotă de protecție opțională pentru conexiunile de refrigerare. O gamă largă de grupuri frigorifice potrivite pentru toate configurațiile: mulsuri de 4 sau 6 clasa BII, prerăcite sau nu, sau robotizate.

12

Izolație din poliuretan de înaltă densitate (70 mm grosime) fără CFC pentru menținerea optimă a temperaturii, care minimizează consumul de energie

13

4 evaporatoare STIL de înaltă eficiență proiectate și validate în laboratoarele Japy oferă cea mai rapidă răcire a laptelui cu un consum redus de energie. Primele 2 acoperă tot fundul pentru o răcire imediată a primilor litri de lapte, următoarele 2, amplasate pe perete, asigură puterea frigorifică necesară în fața celor mai mari debite de lapte.

Silo tanc de răcire vertical pentru lapte cu care puteți depozita chiar și cantități mari de lapte în cele mai mici spații. Tanc de răcire pentru depozitarea laptelui cu atenție și siguranță, atât în interior, cât și în exterior.

Pentru păstrarea laptelui aveți nevoie de un sistem adecvat. Laptele trebuie să fie răcit și depozitat cu grijă și în condiții de siguranță, cu cea mai mică activitate posibilă. Acest lucru vă va permite să obțineți un preț ridicat al laptelui atunci când acesta este vândut. Silo tanc răcire lapte este modular extensibil prin elemente și componente suplimentare.

Avantaje:

  • Spațiu de stocare redus într-o zonă mică
  • Disponibil în dimensiuni cuprinse între 8.000 și 40.000 de litri
  • Design robust din oțel inoxidabil și rezistent la intemperii pentru o durată lungă de viață și depozitare în aer liber
  • Depozitarea atentă a laptelui datorită unui agitator și a unui sistem de curățare eficient
  • Recipient cu pereți dubli, închis ermetic și complet sudat, ca protecție împotriva pătrunderii apei în izolație
  • Sunt disponibile diferite unități de răcire și extra
Pentru a satisface cerințele dvs. individuale, Silo tancul de răcire vertical pentru lapte poate fi comandat în diferite dimensiuni. Puteți alege între șase variante diferite cu volume de la 8.000 la 40.000 litri. Ca atare, Silo tanc este capabil să satisfacă cerințele fermelor mici și mari. De asemenea, ACS Farm Construct vă oferă diferite tancuri de răcire și extra, cum ar fi un dispozitiv pentru prelevarea de probe.

Răcirea și depozitarea laptelui pe o suprafață de numai 14 m².

Cea mai mare forță a silo tancului de răcire a laptelui este construcția sa. Ca rezervor de siloz, vă permite să depozitați cantități mai mari de lapte pe o bază betonată de numai 14 m².

Rezervorul în sine este disponibil în două diametre diferite: 2,25 și trei metri, indiferent de capacitate.

Construcția lui Silo tanc de răcire vertical ca rezervor de siloz oferă un alt avantaj decisiv prin faptul că poziționarea verticală ajută la asigurarea întotdeauna a golirii complet a rezervorului. Acest lucru reduce timpul și costurile necesare pentru curățare. Rezervorul pentru lapte este fabricat din oțel inoxidabil cu o construcție cu pereți dubli pentru o durată lungă de viață.

Răcirea laptelui cu un sistem eficient de răcire la alegere.

În calitate de furnizor de sisteme pentru fermele de animale, ACS Farm Construct vă oferă și sisteme de răcire compatibile pentru stocarea atentă a laptelui.

Când vine vorba de răcire, aveți de asemenea posibilitatea de a alege între diferite soluții pentru a asigura cea mai mare eficiență pentru diferite volume de lapte.

Răcirea laptelui este semnificativ mai eficientă din punct de vedere energetic cu compresoarele scroll și puteți economisi până la 13% energie utilizând unități de răcire echipate cu compresoare scroll.

Sistemul de răcire este controlat automat. Acest lucru se realizează prin intermediul unității de control ICool, care adaptează automat sistemul de răcire dacă detectează o creștere a temperaturii.

ICool vă controlează și monitorizează laptele valoros și vă avertizează cu privire la orice probleme din lanțul de frig într-un stadiu incipient. Sistemul de control ICool vă permite să adaptați parametrii de răcire, curățare și agitare la cerințele dvs. precise.

Sisteme de curățare eficiente și ușoare pentru rezervorul de lapte.

Rezervorul pentru lapte silo este echipat cu un sistem inteligent de curățare pentru a asigura o înaltă calitate în producția de lapte.

Elementul de bază este un aspersor mare cu șase ieșiri de apă care dispersează apa de curățare în întregul rezervor.

Pentru a se asigura că nici o apă nu pătrunde și nu contaminează laptele în timpul depozitării laptelui, acesta este prevăzut cu o supapă de siguranță.

Un contor de nivel de umplere împiedică închiderea supapei de eliberare în timpul curățării și, de asemenea, constată concentrația optimă de agent de curățare.

Cu unitatea de control ICool, puteți programa procesul de curățare pentru a se potrivi nevoilor dvs. și îl puteți monitoriza convenabil printr-o rețea sau WebGate. Astfel, vă puteți reduce volumul de muncă și puteți economisi timp prețios. Ca de obicei, puteți extinde silo tancul folosind unități modulare. Soluțiile noastre cresc odată cu nevoile dumneavoastră.

Informații suplimentare

TANC DE RĂCIRE

tanc de răcire vertical