Sală de muls AutoRotor MAGNUM 40

Sală de muls AutoRotor MAGNUM 40

GEA

Cu AutoRotor Magnum 40, beneficiați de stimulare excelentă, tehnologii de muls care sunt ușoare pentru uger și eliberare automată pentru performanțe excelente de muls. Mulge-ți vacile într-o clipită!

 

 

Cere oferta de preț

Sală de muls AutoRotor MAGNUM 40 – O soluție eficientă până la ultimul detaliu!

  • Disponibil în diferite dimensiuni cu 16 până la 40 de tarabe de muls
  • Designul cu șolduri al tarabelor de muls oferă mulgătorului un acces mai bun
  • Materiale de înaltă calitate și tehnologie durabilă
  • Separatoarele rotunde oferă acces mai ușor pentru vaci
  • Puține piese în mișcare pentru a spori confortul vacii și a reduce riscul de rănire
  • Poate fi extins cu diferite dispozitive de control al mulsului pentru o gestionare optimizată
  • AutoRotor Magnum 40-F cu alimentator.

     AR Magnum 40 sala de muls rotativa

Sala de muls rotativă Magnum 40: debit mai mare, mai puțină muncă

Cea mai mare forță a sălii de muls vaci Magnum 40 este debitul ridicat: în doar o oră, un singur mulgător poate mulge până la 100 de vaci. Acest lucru este posibil prin sistemul inteligent de intrare și designul ergonomic al tarabelor de muls. Toate componentele se conectează perfect și pot fi ușor extinse. Standurile de muls sunt așezate la 40 ° unul față de celălalt pentru a oferi colegilor tăi acces rapid la uger. Brațul inovator de muls ajută la acest lucru, deoarece grupul de muls este plasat automat sub uger. La sfârșitul procesului de muls, trage grupul de muls departe și vaca poate părăsi sala de muls. GEA oferă o gamă de păstori de vaci și soluții pentru zona de așteptare pentru a ajuta vacile să intre în sala de muls. Avantajul: Ca furnizor de sisteme, GEA cunoaște cerințele unei lactate moderne și creează sisteme ușor de extins.

AR Magnum 40 1

Control optimizat cu integrarea simplă a dispozitivelor de control al mulsului și a sistemelor de gestionare a efectivelor

Puteți extinde AutoRotor Magnum 40 cu o gamă de dispozitive puternice de control al mulsului automat. Ele pot fi integrate rapid și ușor direct pe tarabele de muls. Aceasta înseamnă că colegii dvs. au întotdeauna cele mai importante date la îndemână. Datele sunt introduse în software-ul de gestionare a turmei Software de gestionare a cirezilor Dairyplan C21 . De asemenea, puteți extinde sala de muls Magnum 40 cu gama noastră de soluții inteligente, în mod modular, în orice moment. Acest lucru vă ajută să îmbunătățiți eficiența proceselor de muls, să creșteți controlul și să creați un sistem modern pentru viitor. Sala rotativă de muls bovine Magnum 40 este primul pas către Ferma Viitorului.

Sală rotativă de muls Magnum 40: materiale durabile, ușor de curățat

Chiar și curățarea instalației de muls Magnum 40 a fost proiectată până în cele mai mici detalii:

  • Se compune din suprafețe de oțel durabile, ușor de curățat, care asigură că sala de muls rămâne cât mai igienică posibil.
  • Suprafețele înclinate din standurile de muls și din interior asigură scurgerea rapidă a apei și a murdăriei.

Tehnologia și furtunurile importante ale AutoRotor Magnum 40 sunt protejate sub boxele de muls pentru a preveni contactul cu murdăria și apa. Acest lucru simplifică munca necesară pentru AutoRotor Magnum 40 la toate nivelurile: la intrare, în timpul mulsului și la curățarea cabinei de muls.

 

Sala de muls AutoRotor Magnum 40
Echipamente Bovine

S-ar putea să-ți placă și…