GEA DairyRobot R9500

GEA DairyRobot R9500- Sistem de muls robotizat

Sisteme de muls robotizate, concepute inteligent, oferindu-vă eficiență și flexibilitate.

DairyRobot R9500 este conceput pentru a îmbunătăți procesul de muls pentru vacă și pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra managementul timpului dumneavoastră.
Flexibilitatea de proiectare a robotului de muls vă permite să alegeți mulsul voluntar în stilul dvs. preferat  sau mulsul de grup cu timpi de muls ficși și avantajele mulsului de grup. Oricare ați alege, DairyRobot R9500 întâmpină vacă după vacă și vă ajută să gestionați fiecare pas în procesul de muls, pentru un nou nivel de muls automatizat inteligent în fermă.

Un sistem automat de muls pentru o calitate premium a laptelui

Tehnologia dovedită de GEA In-Liner Everything realizează fiecare etapă a procesului de muls – stimulare, curățarea mameleonului, recoltarea laptelui și post-scufundare – într-un singur atașament. Acest proces uniform, rapid și confortabil, care are loc în mașoane de muls, este esențial pentru recoltarea excelentă a laptelui de calitate, în timp ce maximizează eficiența instalației tale de muls robotizate.

Tehnologia dovedită de GEA In-Liner Everything realizează fiecare etapă a procesului de muls – stimulare, curățarea mameleonului, recoltarea laptelui și post-scufundare – într-un singur atașament. Acest proces uniform, rapid și confortabil, care are loc în mașoane de muls, este esențial pentru recoltarea excelentă a laptelui de calitate, în timp ce maximizează eficiența instalației tale de muls robotizate.

Detectare inovativă a mastitei în funcție de trimestrul individual
Combinați sistemul dvs. de muls robotizat GEA cu o tehnologie de pionierat bazată pe senzori, care ajută la facilitarea detectării precoce a mastitei. În timpul fluxului de lapte, clasele opționale de numărare a celulelor GEA DairyMilk M6850 monitorizează fiecare sfert de uger de a fiecărei vaci, în fiecare muls și fără utilizarea de consumabile sau reactivi chimici. Datorită analizei numărului de celule în fiecare trimestru al ugerului individual, puteți detecta mai precis infecțiile cu mastită subclinică și beneficiați direct de perioade de tratament mai rapide. Tehnologia sa de senzori, spre deosebire de orice alt lucru de pe piață – și lucrează continuu pentru a proteja sănătatea ugerelor din cireada dumneavoastră.

Loc de muncă sigur și funcțional într-un mediu de înaltă tehnologie
Cu o vedere neobstrucționată asupra vacii și un acces ușor la uger, operatorul poate interveni în mod liber în procesul de muls, în orice moment, cu DairyRobot R9500, atunci când este vorba de formarea de noi juninci, de manipulare vacilor cu nevoi speciale, sau uscarea vacilor. Evenimente în timp real poate fi monitorizat în grafice ușor de citit pe un display touchscreen de mari dimensiuni. Cu câteva clicuri, puteți obține o imagine actuală a sănătății animalelor sau puteți trece la parametrii de monitorizare a mulsului. Cu o astfel de tehnologie sofisticată și caracteristici de utilizare convenabile, activitățile dvs. de management pot fi finalizate mai rapid și cât mai eficient posibil.

Un robot de muls conceput pentru confortul și productivitatea vacilor
Amprenta compactă a DairyRobot R9500 poate fi integrată perfect în instalația dvs., indiferent dacă construiți o nouă amenajare sau amenajarea unui hambar vechi. Porțile de intrare și de ieșire deschid larg și cadrul de final robust ghidează ușor vaci de toate dimensiunile în cea mai bună poziție pentru atașare. MilkRack alunecă liniștit și confortabil sub vacă, iar cea mai recentă cameră 3D cu tehnologie Time-of-Flight (ToF) atașează cu precizie manșonul de muls. Când procesul de muls s-a încheiat, jgheabul de alimentare cu hidroformare este acoperit. Acest lucru încurajează vaca să părăsească robotul de muls mai rapid atunci când ușa se deschide.

Muls automat cu mai puțină complexitate
GEA DairyRobot R9500 este pur și simplu o tehnologie mai inteligentă de muls. Performanțele puternice ale robotului de muls se obțin în combinație cu întreținerea simplificată și capacitatea de funcționare 24/7 cu utilizarea minimă a consumabilelor și a energiei. Cu DairyRobot R9500, se pot conecta până la trei casete la o unitate de alimentare. În acest fel au în comun o pompă de vid, compresor, o linie de lapte, una de lapte pentru vițel și conexiune la rezervor – ceea ce înseamnă mai puțin echipament și o complexitate redusă a sistemului. Acest lucru scade consumurile operaționale generale și cu cât mai multe casete funcționează, cu atât beneficiile sunt mai mari!

Cu GEA FarmView sunteți mereu la curent

Un design de servicii prietenoase și GEA FarmView vă facilitează administrarea robotului dvs. de muls GEA.. Software-ul de monitorizare a sistemului vă permite să optimizați parametrii de performanță în timpul funcționării, ținându-vă informat cu promptitudine cu privire la valorile ce se abat. Dacă se dorește, echipa noastră de service poate avea acces la sistemul de muls automat de la distanță, pentru diagnostic on-line.

Partener de servicii de încredere pentru performanțe maxime
Când alegeți un robot de muls GEA, GEA vă este alături din prima zi. Ca dealer certificat specializat în sisteme de muls automatizate suntem întotdeauna în apropiere. Vă sprijinim de la planificare și instalare până la perfecționarea proceselor de producție în operarea dvs. zilnică. Dacă există vreun fel de problemă, o echipă de service va fi acolo pentru tine în cel mai scurt timp. Cu disponibilitate non-stop și timp de reacție rapid, oferim tot ce este mai bun pentru afacerea dvs. de produse lactate.

Vezi produsul

Vezi și alte articole

ARTICOLE

Manșoanele de muls GEA

Manșoanele de muls GEA – gama de manșoane de muls din cauciuc și silicon oferită de GEA, este pentru a

Citește mai mult »
ARTICOLE

AutoRotor pentru ovine și caprine

AutoRotor pentru ovine și caprine este special concepută pentru a susține comportamentul animalelor. Sala de muls AutoRotor pentru ovine și

Citește mai mult »
ARTICOLE

Tancul de răcire PCOOL

Laptele rece în mod eficient: Tancul de răcire a laptelui PCool vă ajută să vă păstrați laptele la o calitate

Citește mai mult »

Vrei să afli mai multe?

1
Ai nevoie de o informație?
ACS FARM CONSTRUCT
Bine ați venit! Cu ce vă putem ajuta?