GEA DairyRobot R9500

GEA DairyRobot R9500 – Sistem de muls robotizat

GEA DairyRobot R9500 – Sisteme de muls robotizate, concepute inteligent, oferindu-vă eficiență și flexibilitate.

DairyRobot R9500 este un robot de muls conceput pentru a îmbunătăți procesul de muls al vacii și pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra managementul timpului dumneavoastră.

Flexibilitatea de proiectare a robotului de muls vă permite să alegeți mulsul voluntar în stilul dvs. preferat  sau mulsul de grup cu timpi de muls ficși și avantajele mulsului de grup. Oricare ați alege, DairyRobot R9500 întâmpină vacă după vacă și vă ajută să gestionați fiecare pas în procesul de muls, pentru un nou nivel de muls automatizat inteligent în fermă.

Un sistem automat de muls pentru o calitate premium a laptelui

Tehnologia dovedită de GEA In-Liner Everything realizează fiecare etapă a procesului de muls – stimulare, curățarea mamelonului, recoltarea laptelui și post-scufundare – într-un singur atașament. Acest proces uniform, rapid și confortabil, care are loc în manșoane de muls, este esențial pentru recoltarea excelentă a laptelui de calitate, în timp ce maximizează eficiența instalației tale de muls robotizate.

Tehnologia dovedită de GEA In-Liner Everything realizează fiecare etapă a procesului de muls – stimulare, curățarea mamelonului, recoltarea laptelui și post-scufundare – într-un singur atașament. Acest proces uniform, rapid și confortabil, care are loc în manșoane de muls, este esențial pentru recoltarea excelentă a laptelui de calitate, în timp ce maximizează eficiența instalației tale de muls robotizate.

dairyrobot r9500 entrance gate tcm11 51421
GEA DairyRobot R9500 – Sistem de muls robotizat

 

Detectare inovativă a mastitei în funcție de trimestrul individual

Combinați sistemul dvs. de muls robotizat GEA cu o tehnologie de pionierat bazată pe senzori, care ajută la facilitarea detectării precoce a mastitei. În timpul fluxului de lapte, clasele opționale de numărare a celulelor GEA DairyMilk M6850 monitorizează fiecare sfert de uger de a fiecărei vaci, în fiecare muls și fără utilizarea de consumabile sau reactivi chimici. Datorită analizei numărului de celule în fiecare trimestru al ugerului individual, puteți detecta mai precis infecțiile cu mastită subclinică și beneficiați direct de perioade de tratament mai rapide. Tehnologia sa de senzori, spre deosebire de orice alt lucru de pe piață – și lucrează continuu pentru a proteja sănătatea ugerelor din cireada dumneavoastră.

Robotul de muls DairyRobot R9500
Robotul de muls DairyRobot R9500 – efectuează totul în manșonul de muls – de la pregătirea mamelonului pentru muls până la post-scufundare.

 

Loc de muncă sigur și funcțional într-un mediu de înaltă tehnologie

Cu o vedere neobstrucționată asupra vacii și un acces ușor la uger, operatorul poate interveni în mod liber în procesul de muls, în orice moment, cu DairyRobot R9500, atunci când este vorba de formarea de noi juninci, de manipulare a vacilor cu nevoi speciale, sau uscarea vacilor. Evenimente în timp real poate fi monitorizat în grafice ușor de citit pe un display touchscreen de mari dimensiuni. Cu câteva clicuri, puteți obține o imagine actuală a sănătății animalelor sau puteți trece la parametrii de monitorizare a mulsului. Cu o astfel de tehnologie sofisticată și caracteristici de utilizare convenabile, activitățile dvs. de management pot fi finalizate mai rapid și cât mai eficient posibil.

gea dairymilk M6850 cell count sensor w tcm11 48251

 

Un robot de muls conceput pentru confortul și productivitatea vacilor

Amprenta compactă a DairyRobot R9500 poate fi integrată perfect în instalația dvs., indiferent dacă construiți o nouă amenajare sau amenajarea unui hambar vechi. Porțile de intrare și de ieșire deschid larg și cadrul de final robust ghidează ușor vaci de toate dimensiunile în cea mai bună poziție pentru atașare. MilkRack alunecă liniștit și confortabil sub vacă, iar cea mai recentă cameră 3D cu tehnologie Time-of-Flight (ToF) atașează cu precizie manșonul de muls. Când procesul de muls s-a încheiat, jgheabul de alimentare cu hidroformare este acoperit. Acest lucru încurajează vaca să părăsească robotul de muls mai rapid atunci când ușa se deschide.

dairyrobot r9500 in liner everything tcm11 51424 1
GEA DairyRobot R9500 – Muls automat cu mai puțină complexitate

 

Muls automat cu mai puțină complexitate

GEA DairyRobot R9500 este pur și simplu o tehnologie mai inteligentă de muls. Performanțele puternice ale robotului de muls se obțin în combinație cu întreținerea simplificată și capacitatea de funcționare 24/7 cu utilizarea minimă a consumabilelor și a energiei. Cu DairyRobot R9500, se pot conecta până la trei casete la o unitate de alimentare. În acest fel au în comun o pompă de vid, compresor, o linie de lapte, una de lapte pentru vițel și conexiune la rezervor – ceea ce înseamnă mai puțin echipament și o complexitate redusă a sistemului. Acest lucru scade consumurile operaționale generale și cu cât mai multe casete funcționează, cu atât beneficiile sunt mai mari!

dairyrobot r9500 g5 camera sensor tcm11 51423 2

 

Cu GEA FarmView sunteți mereu la curent

Un design de servicii prietenoase și GEA FarmView vă facilitează administrarea robotului dvs. de muls GEA.. Software-ul de monitorizare a sistemului vă permite să optimizați parametrii de performanță în timpul funcționării, ținându-vă informat cu promptitudine cu privire la valorile ce se abat. Dacă se dorește, echipa noastră de service poate avea acces la sistemul de muls automat de la distanță, pentru diagnostic on-line.

gea garfat display tcm11 51426

Partener de servicii de încredere pentru performanțe maxime

Când alegeți un robot de muls GEA, GEA vă este alături din prima zi. Ca dealer certificat specializat în sisteme de muls automatizate suntem întotdeauna în apropiere. Vă sprijinim de la planificare și instalare până la perfecționarea proceselor de producție în operarea zilnică. Dacă există vreun fel de problemă, o echipă de service va fi acolo pentru tine în cel mai scurt timp. Cu disponibilitate și timp de reacție rapid, oferim tot ce este mai bun pentru afacerea dvs. de produse lactate.

Vezi produsul

Recomandă articolul:

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul nostru