Tancul de răcire TCool

Tancul de răcire TCool
Depozitarea laptelui este un factor foarte important în producerea laptelui. Doar prin răcirea laptelui calitatea poate fi menținută pe deplin. Soluția pe care v-o recomandăm: rezervorul de lapte TCool cu depozitare orizontală.

Caracteristicile cheie ale tancului de răcire lapte TCool dintr-o privire:

  • Tancul pentru răcire a laptelui TCool este disponibil în 24 de variante: o selecție largă pentru răcirea personalizată a laptelui
  • Rezervor de lapte cu izolație de calitate superioară
  • Aport de lapte configurat individual: Cu intrare de sus, de jos, față față și din spate
  • Evaporatoare de lungă durată: fiabilitate ridicată a stocării laptelui datorită controlului constant al calității.
  • Eficiența cu care sunteți capabil să răciți și să păstrați laptele devine evidentă atunci când vă uitați la statistici.
  • Previne formarea de punți termice și limitează creșterea temperaturii la 0,5 ° C într-o perioadă de 12 ore.

Vezi produsul si cere oferta de pret pentru Tancul de răcire TCool

 

Depozitarea și răcirea laptelui: la fel de individual, ca niciodată înainte, cu tancul de răcire TCool

Vă puteți răci laptele cu tancul de lapte TCool folosind un total de 24 de variante și capacități diferite – de la 1.010 până la 33.500 litri. Avantajele:
  • Răcirea laptelui: economisiți energie cu rezervorul de lapte
  • Rezervorul poate fi curățat eficient
  • Sistem de control ICool ușor de utilizat

Monitorizați și controlați fiecare parametru cu sistemul de control ICool. Acest sistem de control al laptelui vă permite să atingeți un nivel de precizie de +/- 0,2% la 4 ° C. Sistemul de control ICool vă poate monitoriza, de asemenea, consumul de energie în mod complet automat, alertându-vă cu privire la orice erori care pot apărea în lanțul de frig.

 

Depozitarea laptelui: curățare excelentă pentru producția de lapte

Indiferent de tancul pe care vă decideți: un drenaj complet la sfârșitul procesului de curățare este posibil cu o pompă verticală de înaltă performanță pentru a preveni înghețarea laptelui care ar putea afecta calitatea laptelui. Un filtru de admisie pe pompă împiedică înfundarea capului de pulverizare și protejează suplimentar pompa.

Dozarea generală a agentului de curățare se efectuează cu ajutorul pompei. Acest lucru previne contactul direct cu agenții de curățare și oferă avantajul suplimentar al cantităților reglementate cu precizie. Sistemul de control ICool gestionează modificările aduse agentului de curățare, ceea ce vă economisește timp și previne contactul cu agenți de curățare puternici care ar putea fi periculoși pentru sănătatea dumneavoastră. La depozitarea și răcirea laptelui pot apărea mai multe forme de contaminare, ceea ce face necesară utilizarea diferitelor procese de curățare.

Alegeți între detergenți alcalini și acizi. Dacă se dorește, este posibilă și dezinfectarea cu o a treia pompă.

Vizitează recomandările noastre în articolul Igiena instalațiilor de muls și răcire 

Cooling tank TCool tcm11 37313
Tancul de răcire TCool – 24 de variante și capacități diferite – de la 1.010 până la 33.500 litri, cu spălare automată și sistem inteligent de control ICool.

 

Răciți și păstrați laptele și păstrați cele mai importante date

Profitați la maximum de sistemul dvs. de control ICool cu ICool Analyzer. Beneficiile dvs.: ICool Analyzer vă oferă acces ușor la informațiile de stare pentru până la 4 unități de răcire și procesul de agitare. De asemenea, software-ul oferă acum o opțiune de a înregistra informații complete despre volumul și temperatura profilului. Cu ICool Analyzer, puteți accesa ultimele 100 de cicluri de spălare direct de pe afișaj și puteți arhiva date în valoare de până la 10 ani pe un stick USB. Datele pot fi, de asemenea, exportate ca fișier CSV pentru analize ulterioare în Excel.

 

Pentru oferte de sisteme sau echipamente, răsfoiește magazinul nostru sau contactați ACS Farm Construct. Echipa noastră vă oferă consultanță în ceea ce privește construcția și proiectarea de construcții agricole, dotări echipamente și sisteme zootehnice – flux tehnologic pentru ferme bovine, ferme caprine sau ferme ovine.

Recomandă articolul:

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul nostru