Tancul de răcire VCool

Tancul de răcire VCool

Cu tancul de răcire vertical VCool puteți depozita chiar și cantități mari de lapte în cele mai mici spații – cu atenție și siguranță, atât în interior, cât și în exterior.

Pentru depozitarea laptelui aveți nevoie de un sistem adecvat. Laptele trebuie răcit și depozitat în siguranță și cu grijă, cu cel mai mic lucru posibil. Acest lucru vă va permite să obțineți un preț ridicat al laptelui atunci când este vândut. Rezervorul pentru siloz VCool este integrat în strategia GEA Total Solutions și este extensibil modular prin extras și componente suplimentare.

Tancul de răcire VCool
Tancul de răcire VCool

Vezi produsul

 

Răcirea laptelui cu tancul de răcire VCool: avantajele produsului dintr-o privire

  • Spațiu de stocare redus într-o zonă mică
  • Disponibil în dimensiuni cuprinse între 15.000 și 35.000 litri
  • Design robust și rezistent la intemperii din oțel inoxidabil pentru o durată lungă de viață și depozitare în aer liber
  • Depozitarea atentă a laptelui datorită unui agitator și a unui sistem de curățare eficient
  • Recipient cu pereți dubli, închis ermetic și sudat complet ca protecție împotriva pătrunderii apei în izolație
  • Sunt disponibile diferite unități de răcire și extra

Pentru a satisface cerințele dvs. individuale, tancul de răcire VCool poate fi comandat în diferite dimensiuni. Puteți alege între șase variante diferite cu volume de la 15.000 la 35.000 litri. Ca atare, VCool este capabil să satisfacă cerințele fermelor mici și mari. Vă oferim, de asemenea, diferite sisteme de răcire și extra, cum ar fi un dispozitiv pentru prelevarea de probe.

 

Răcirea și depozitarea laptelui pe o suprafață de numai 14 m².

Cea mai mare forță a lui VCool este construcția sa. Ca tanc de siloz, vă permite să depozitați cantități mai mari de lapte pe o bază betonată de numai 14 m². Tancul în sine are un diametru de numai trei metri – indiferent de capacitate. Construcția ca tanc de siloz oferă un alt avantaj decisiv prin faptul că poziționarea verticală ajută la asigurarea întotdeauna a golirii completă a rezervorului. Acest lucru reduce timpul și costurile necesare pentru curățare. Tancul este fabricat din oțel inoxidabil cu o construcție cu pereți dubli pentru o durată lungă de viață.

 

Răcirea laptelui cu un sistem de răcire eficient la alegere

În calitate de furnizor de sisteme în domeniul  zootehnic, vă putem oferi și sisteme de răcire compatibile pentru stocarea atentă a laptelui. Când vine vorba de răcire, aveți de asemenea posibilitatea de a alege între diferite soluții pentru a asigura cea mai mare eficiență pentru diferite volume de lapte. Răcirea laptelui este semnificativ mai eficientă din punct de vedere energetic cu noile compresoare scroll și puteți economisi până la 13% energie utilizând unități de răcire echipate cu compresoare scroll. Sistemul de răcire este controlat automat. Acest lucru se realizează prin intermediul unității de control ICool, care adaptează automat sistemul de răcire dacă detectează o creștere a temperaturii. ICool vă controlează și monitorizează laptele valoros și vă avertizează cu privire la orice probleme din lanțul de frig într-un stadiu incipient. Sistemul de control ICool vă permite să adaptați parametrii de răcire, curățare și agitare la cerințele dvs. precise.

 

Sisteme de curățare eficiente și ușoare pentru tancul de răcire VCool

Tancul de răcire VCool este echipat cu un sistem inteligent de curățare pentru a asigura o înaltă calitate în producția de lapte. Elementul de bază este un aspersor mare cu șase orificii de evacuare a apei, care dispersează apa de curățare în tot rezervorul. Pentru a se asigura că nici o apă nu pătrunde și contaminează laptele în timpul depozitării laptelui, acesta este prevăzut cu o supapă de siguranță brevetată. Un contor de nivel de umplere împiedică închiderea supapei de eliberare în timpul curățării și, de asemenea, constată concentrația optimă de agent de curățare. Și cu unitatea de control ICool, puteți programa procesul de curățare pentru a se potrivi nevoilor dvs. și îl puteți monitoriza convenabil prin WebGate. Astfel, vă puteți reduce volumul de muncă și puteți economisi timp prețios. Ca de obicei, puteți extinde VCool folosind unități modulare. Soluțiile noastre cresc odată cu nevoile dumneavoastră.

Recomandă articolul:

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul nostru