Săli de muls de tip brăduleț

Săli de muls de tip brăduleț

Săli de muls de tip brăduleț recomandate pentru fermele de bovine de mici dimensiuni. Sunt saloane de muls lapte potrivite pentru un număr de până la 100 vaci.

O sală de muls de tip brăduleț poate fi perfect adaptată rutinei zilnice de muls.

Aveți nevoie de echipamente de muls de bază economice sau automatizare de înaltă tehnologie, schimb continuu cu sistemul de gestionare a efectivelor sau o opțiune cu ieșire rapidă?

Indiferent dacă aveți un sistem bazat pe hambar sau pe pășuni, cu o turmă mică sau mare, fiecare sistem de muls oferit de noi permite procese de muls eficiente, randament ridicat și randamente productive.

Proiectarea standurilor prietenoasă cu animalele, poziționarea optimă a vacii și un proces de muls rapid și ușor au un efect pozitiv asupra sănătății ugerului bovinelor.

Sala de muls tip brăduleț

Săli de muls de tip brăduleț tip EuroClass 800/850/800 RE

Cu designul său de economisire a timpului și spațiului, sala de muls EuroClass 800/850 este pur și simplu imbatabilă atunci când vine vorba de eficiență. Distanța scurtă dintre pozițiile vacii (dimensiunea modulară de 800/850 mm) permite spațiu suficient pentru animalele să poată fi monitorizate individual și pentru ca grupul să fie aplicat confortabil prin picioarele din spate.

Rezultat: mai multe locuri de muls în aceeași cantitate de spațiu ca un salon convențional – oferind costuri de construcție mai mici.

Se obțin niveluri ridicate de eficiență într-un salon de succes, unde totul funcționează fără probleme și fără stres. Animalele intră și ies din sala de muls calm și rapid prin pasaje largi. Proiectarea cadrului, adecvat animalelor, asigură poziția excelentă a vacii și spațiul optim de lucru al operatorului, cu distanțe de mers mai mici și o vedere clară a ugerului.

Rezultat: acces mai rapid și timpi de muls mai scurți.

 

DairyFarming_Euroclass_800_850_1_2_1200x675px.jpg

 

Beneficii dintr-o privire:
-Distanțe scurte pentru operator și animale de parcurs
-Debit mai mare și economie mai bună datorită ieșirii din față
-Loc de muncă ergonomic, curățare ușoară și o vizualizare mai bună datorită cadrului de sală de muls independent
-Poziționare rapidă și timp mai rapid de aplicare a clusterului datorită șinei frontale cu funcție de indexare
-Siguranță și funcționalitate datorită componentelor structurale încercate și testate
-Durată lungă de viață datorită materialelor de înaltă calitate
-Costuri mai mici de construcție pe măsură ce furnizăm RSJ-uri pentru a sprijini salonul
-Animale întotdeauna pregătite pentru muls, deoarece sunt mai relaxate.

 

Săli de muls de tip brăduleț tip EuroClass 1200 / 1200RE

Sala de muls EuroClass 1200 / 1200RE combină confortul vacii, gestionarea eficientă a timpului, randament ridicat, siguranță și durabilitate într-un singur produs.

Sala de muls EuroClass 1200 / 1200RE accelerează procesul de muls, fiind totuși blând cu animalele dumneavoastră. Cu acest sistem, combină cele mai importante două aspecte ale mulsului: o abordare prietenoasă cu animalele, care asigură lapte pe termen lung, de înaltă calitate și un randament rapid pentru a crește randamentele

Caracteristicile cheie ale EuroClass 1200/1200-RE sunt viziunea clară pe care o aveți asupra întregului sistem și pasarelele simplificate care duc vacile la sala de muls.

 

DairyFarming_Euroclass_1_3_1200x675px.jpg

 

O prezentare generală a salonului de muls EuroClass 1200 / 1200RE

 • Accesul optimizat la vacă și o vizualizare clară a sistemului simplifică munca mulgerii.
 • Animalele sunt poziționate în mod ideal cu un suport de index pe poarta din față
 • Tarabele de muls sunt suficient de mari pentru ca vacile să fie foarte confortabile.
 • Sistemul său regulat de intrare și inovatorul Rapid-Exit cresc randamentul cu până la 15%.
 • Disponibil în diferite dimensiuni: de la 1×3 la 2×24 tarabe de muls pentru EuroClass 1200 și de la 2×8 la 2×20 tarabe de muls pentru modelul 1200RE,

Sala de muls EuroClass 1200 / 1200RE vă oferă o vedere clară a sistemului și acces ușor la vacă

Designul inteligent al salonului de muls EuroClass 1200 / 1200RE crește dramatic eficiența proceselor de lucru. Aceasta începe când vacile intră în sala de muls:

 • Pasarelele sunt deosebit de largi și sunt echipate cu ușurință cu stâlpi.
 • Aceasta înseamnă că vacile pot ajunge la tarabele de muls rapid, în siguranță și fără stres.
 • Odată ajunși, atât mulgătorul, cât și vaca beneficiază de dimensiunile generoase ale standului: fiecare animal are 120 cm spațiu, astfel încât să poată fi mulse fericit și calm.
 • Animalele sunt poziționate la 30 ° unul față de celălalt, iar designul deschis al tarabelor de muls înseamnă că sunt întotdeauna ușor de accesat și de văzut – oferindu-vă un control optimizat și o vedere clară în timpul mulsului.

 

Săli de muls de tip brăduleț tip Global 45

Cu sala de muls Global 45, GEA vă oferă o sală de muls extensibilă și durabilă, cu un design inteligent. Aspectul ergonomic al tarabelor de muls se combină cu un plan inteligent de podea pentru a vă crește debitul și a reduce dramatic cheltuielile asociate mulsului. Se ajustează pentru a se potrivi nevoilor dvs. – nu invers.

Sala de muls Global 45 cu heringbone: economie de spațiu, durabilă și flexibilă extensibilă

 

DairyFarming_Euroclass_800_850_1_1_1200x675px.jpg

Sala de muls Global 45 cu heringă vă oferă o gamă întreagă de beneficii importante care vă ajută să vă optimizați rutina de muls:

 • Bare reglabile, adaptate tuturor raselor de vaci
 • Poate fi extins flexibil prin adăugarea de module suplimentare
 • Design mai scurt pentru a se încadra în clădiri joase
 • Construcție durabilă care menține lucrările de întreținere la minimum
 • Design deschis și ergonomic pentru un confort ridicat al mulsului și un randament rapid
 • Sala de muls Global 45 cu heringă oferă animalelor dvs. un nivel ridicat de confort, crescând, de asemenea, randamentul.

Vacile intră repede în sala de muls prin pasarele deosebit de largi.
Designul prietenos cu animalele al tarabelor de muls le oferă suficient spațiu și facilitează poziționarea corectă a acestora.
Odată ce ultima vacă a intrat în sala de muls, ușa se închide automat, blocându-se la același nivel cu ultima cabină de muls.
Acest proces face ca intrarea în sala de muls să fie rapidă și fără stres pentru animale.
Pentru a vă asigura că diferitele rase sunt confortabile în Global 45, acesta este echipat cu o bară pentru piept care poate fi ajustată pentru a se potrivi vacilor de orice dimensiune.

 

Săli de muls de tip brăduleț tip Challenger 40

Sala de muls Challenger 40 care oferă o valoare ridicată la un preț competitiv.

Challenger 40 (36 ”și 42”) este o sala completa cu funcție de valoare, orientata spre valoare, care stabilește standarde înalte de performanță la un preț accesibil.

 

DairyFarming Challenger40 tcm11 14193 1 1

 

Caracteristici și avantaje:

 • Confort mai mare al vacii – noul design al șinei „S” și scuturile de protecție spate înclinate se conformează formei vacii pentru un confort mai mare al vacii și accesul operatorului la uger.
 • Vizibilitate și acces excelent – designul suspendat al cabinei spate înseamnă că nicio coloană nu blochează accesul la vaci și are ca rezultat o vizibilitate excelentă pentru operator. Back-end-ul înclinat oferă, de asemenea, un acces mai ușor.
 • Alegerea designului de ieșire – alegeți ieșirea convențională sau rapidă de grup.
 • Încărcare rapidă – banda de intrare mare și șina dreaptă a pieptului accelerează încărcarea vacilor.
 • Eficiență mai mare a spațiului – centrul de standuri de 36 ”permite mai multe tarabe în spațiu mai mic. Centrul de standuri de 42 ”permite cel mai înalt nivel de vizibilitate disponibil într-un stand de heringbone de la GEA.
 • Construcție grea – coloane principale de 4 1/2 ”și bare transversale de 2×6”; 11 ga. frânare și 12 ga. scuturi de stropire pentru o durată de viață mai lungă și costuri mai mici de întreținere; suportul transversal al tarabelor oferă o integritate structurală de neegalat.
 • Instalare ușoară – suprastructura transversală simplifică instalarea și actualizările viitoare; distanța minimă de tavan de 7-1 / 2 ’se potrivește cu ușurință în majoritatea structurilor existente.
 • Selecție largă de dimensiuni – alegeți între configurații dublu-4 până la dublu-20.

 

Cere o ofertă pentru ferma ta! Contactează echipa ACS FARM CONSTRUCT:

  Recomandă articolul:

  Newsletter

  Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul nostru