Remorci de furajare

Calitate, securitate şi tehnologie la cel mai înalt nivel
Designul, construcţia şi testele se desfăşoară în conformitate cu proceduri stricte şi cu criterii de eficienţă maximă: de aceea, maşinile Faresin sunt recunoscute ca deosebit de fiabile şi durabile.

Faresin Industries - Leader PF

Vezi produsele

MIXERE VERTICALE AUTOPROPULSATE
Caracterizat prin simplitate extremă și economia de utilizare, datorită diferitelor automatismele și interacțiunile dintre componentele, posibil datorită noilor electronice de ultimă generație, care asigură o simplitate fără precedent de utilizare și de precizie operațională, în special în societățile cu un singur corp-mediu mare.

1.11

Vezi produsele

MIXERE VERTICALE TRACTATE
O gamă concepută pentru fermele de dimensiuni medii / mari și rații bogate în siloz. Sasiul robust poate suporta amestecuri grele în cantități mari, iar cele 4 celule de încărcare oferă o cântărire precisă în orice condiții. De asemenea, este disponibil un sistem de frânare cu aer și hidraulic care permite deplasarea mașinii pe drumuri.

2.12

Vezi produsele

MIXERE ORIZONTALE TRACTATE
Mașini potrivite pentru fermele mici și mijlocii care necesită un sistem autonom și pentru faza de încărcare a produsului. Mașinile se caracterizează într-adevăr prin posibilitatea de a instala o freză spate pentru a încărca orice produs fără a fi nevoie de echipament specific. Amestecarea orizontală permite dimensiunea compactă și tăierea rapidă și amestecarea componentelor.

700.1

Vezi produsele

LINIA STATIONARY PF
Gama de vagoane staționare Faresin PF este o soluție potrivită pentru sistemele de biogaz și pentru fermele de animale care folosesc sisteme automate de hrănire. Caracteristicile sunt comune gamei de vagoane tractate PF, împărtășind designul melcilor și al cutiei care garantează calitatea ridicată a mixului. Gama largă de dimensiuni de transportor de descărcare și disponibilitatea diferitelor motoare electrice cu puteri de până la 110 kW permit îndeplinirea diferitelor performanțe și consum.

stazionario340

Vezi produsele

Recomandă articolul:

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul nostru