MobiMelk

MobiMelk – Instalație de muls la bidon
MobiMelk îmbină tehnologia modernă de muls cu o rutină de lucru mai ușoară. Găleata de muls nu mai trebuie sa fie transportată manual – acest lucru este acum realizat prin intermediul unui cărucior dotat cu roți de cauciuc. Pompa de vacuum performantă poate fi acționată de un motor electric atunci când capacitatea acesteia nu depășește 200 l pe minut și 400 l pe minut.

Ambele opțiuni garantează eficiență în mobilitate în ferma dumneavoastră.

Vezi produsul

MobiMelk

MobiMelk crește performanța procesului de muls și reduce volumul de muncă. Acesta poate fi echipat cu una sau două unități de muls. Regulatorul de vacuum și rezervorul mare de vacuum realizat din oțel galvanizat la cald (potrivit numai pentru versiunea cu 2 unități de muls) asigură un process eficient al mulsului. Nivelul actual de operare al vacuumului poate fi verficat pe indicatorul regulatorului de vacuum. Pompa de vacuum cu trapă sanitară și găleată de muls (conform ISO) asigură fiabilitatea și rezistența. Acesta poate fi folosit cu succes la cote ridicate. Ideal pentru bivolițe.

Unitatea de cărucior MobiMelk cu funcționare lină este ușor de manevrat și poate fi poziționată în siguranță pentru muls prin acționarea frânei roții. Pompa de vid puternică poate fi acționată prin montarea fie a unui motor electric, fie a unui motor pe benzină care funcționează independent. Sistemul de vid cu închidere de siguranță și cupă de muls (conform DIN ISO) garantează siguranța maximă a funcționării și o durată de viață lungă.

Avantajele dintr-o privire:

  • Echipat cu două clustere
  • Ghidare precisă a laptelui și a tuburilor de pulsație prin intermediul suporturilor rotative
  • Pompa de vid cu un debit de 200 l / min la 50 kPA
  • Rezervor de vid mare din oțel zincat
  • Găleată de lapte fabricată din aluminiu (40 l) sau oțel inoxidabil (33 l)

Vezi și alte articole

ARTICOLE

Manșoanele de muls GEA

Manșoanele de muls GEA – gama de manșoane de muls din cauciuc și silicon oferită de GEA, este pentru a

Citește mai mult »
ARTICOLE

AutoRotor pentru ovine și caprine

AutoRotor pentru ovine și caprine este special concepută pentru a susține comportamentul animalelor. Sala de muls AutoRotor pentru ovine și

Citește mai mult »
ARTICOLE

Tancul de răcire PCOOL

Laptele rece în mod eficient: Tancul de răcire a laptelui PCool vă ajută să vă păstrați laptele la o calitate

Citește mai mult »

Vrei să afli mai multe?

1
Ai nevoie de o informație?
ACS FARM CONSTRUCT
Bine ați venit! Cu ce vă putem ajuta?