Manșoane de muls GEA

Manșoane de muls GEA.

Manșoane de muls GEA – Gama de manșoane din cauciuc și silicon oferită de GEA pentru a oferi cea mai mare performanță de muls.

Întrucât interfața dintre animal și mașina de muls, manșoanele și furtunul trebuie să respecte reglementările stricte de igienă.

Pentru a rezista nivelurilor ridicate de stres mecanic și expunere chimică, manșoanele și furtunurile noastre sunt supuse unei game cuprinzătoare de teste de calitate începând cu fazele inițiale de dezvoltare și continuând cu ferma de vaci.

Manșoane din silicon – proprietăți materiale remarcabile

Forțele intermoleculare reduse ale siliconului îi conferă o dinamică excelentă a lanțului. Acest lucru oferă materialului o elasticitate și o flexibilitate foarte ridicate. Proprietățile acestea sunt păstrate chiar și după utilizarea pe termen lung. Manșoanele rămân extrem de flexibile și capabile să se adapteze la tetinele extrem de sensibile ale vacii.

mansoane gea 3

Manșoane din cauciuc – Pentru cele mai mari randamente de muls 

Manșoanele din cauciuc sunt fabricate dintr-un cauciuc organic speciaL. Acestea sunt disponibile în versiuni individuale și multiple (în combinație cu o sticlă de inspecție și un furtun scurt pentru lapte).

mansoane gea 4 1

 

 

Manșoane de silicon ClassicPro GQ

 

De la produse individuale până la sisteme complete, tehnologia oferită de ACS Farm Construct este de ultimă generație, dezvoltată și fabricată conform celor mai recente orientări și standarde de calitate. Echipamente realizate de producători internaționali de renume în domeniu: GEA Farm Technologies, KERBL, Royal de Boer, Jourdain, JAPY Tech, Veno etc.

Pentru oferte de sisteme sau echipamente, răsfoiește magazinul nostru sau contactați ACS Farm ConstructEchipa noastră vă oferă consultanță în ceea ce privește construcția și proiectarea de construcții agricole, dotări echipamente și sisteme zootehnice – flux tehnologic pentru ferme bovine, ferme caprine sau ferme ovine.

Recomandă articolul:

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul nostru