Instalatie de muls la bidon MobiMelk

Instalatie de muls la bidon MobiMelk

Instalatie de muls la bidon MobiMelk

GEA

Instalatie de muls vaci la bidon MobiMelk îmbină tehnologia modernă de muls cu o rutină de lucru mai ușoară. Găleata de muls nu mai trebuie sa fie transportată manual – acest lucru este acum realizat prin intermediul unui cărucior dotat cu roți de cauciuc. Pompa de vacuum performantă poate fi acționată de un motor electric atunci când capacitatea acesteia nu depășește 200 l pe minut și 400 l pe minut.

Ambele opțiuni garantează eficiență în mobilitate în ferma dumneavoastră.

 

Cere oferta de preț
Instalatie de muls la bidon MobiMelk
Instalatie de muls la bidon MobiMelk

Instalatie de muls la bidon MobiMelk

Instalatie de muls la bidon MobiMelk – este un cărucior de muls vaci ce crește performanța procesului de muls și reduce volumul de muncă.

Căruciorul MobiMelk este ușor de manevrat și poate fi poziționat în siguranță pentru muls prin activarea frânei roților.

Mobimelk poate fi echipat cu una sau două unități de muls. Regulatorul de vacuum și rezervorul mare de vacuum realizat din oțel galvanizat la cald (potrivit numai pentru versiunea cu 2 unități de muls) asigură un process eficient al mulsului. Nivelul actual de operare al vacuumului poate fi verficat pe indicatorul regulatorului de vacuum. Pompa de vacuum cu trapă sanitară și găleată de muls (conform ISO) asigură fiabilitatea și rezistența. Acesta poate fi folosit cu succes la cote ridicate. Ideal pentru muls bivolițe.

Cărucior de muls MobiMelk ce îmbină tehnologia modernă de muls cu o rutină de lucru mai ușoară.

Găleata de muls nu mai trebuie sa fie transportată manual – acest lucru este acum realizat prin intermediul unui cărucior dotat cu roți de cauciuc. Pompa de vacuum performantă poate fi acționată de un motor electric atunci când capacitatea acesteia nu depășește 200 l pe minut și 400 l pe minut.

Ambele opțiuni garantează eficiență în mobilitate în ferma dumneavoastră, făcând mulsul laptelui mai ușor.

Aparat de muls MobiMelk pentru fermele mici și medii

Instalatie mobila de muls MobiMelk cu funcționare lină este ușor de manevrat și poate fi poziționată în siguranță pentru muls prin acționarea frânei roții. Pompa de vid puternică poate fi acționată prin montarea fie a unui motor electric, fie a unui motor pe benzină care funcționează independent. Sistemul de vid cu închidere de siguranță și cupă de muls (conform DIN ISO) garantează siguranța maximă a funcționării și o durată de viață lungă.

Avantajele MobiMelk – Instalație de muls la bidon dintr-o privire:

• Echipat cu două clustere

• Ghidare precisă a laptelui și a tuburilor de pulsație prin intermediul suporturilor rotative

• Pompa de vid cu un debit de 200 l / min la 50 kPA

• Rezervor de vid mare din oțel zincat

• Găleată de lapte fabricată din aluminiu (40 l) sau oțel inoxidabil (33 l)

 

Instalatie de muls la bidon Mobimelk

 

Pentru alte oferte de sisteme sau echipamente pentru ferma ta de animale, răsfoiește magazinul nostru sau contactați echipa ACS Farm Construct pentru recomandări.