Grajduri și adăposturi

Grajduri și adăposturi

Proiectare și construcție grajduri – Calitate superioară a proiectelor, construcții sigure și durabile, grajduri și echipamente zootehnice de calitate, de la fundație și până la sistemele de ventilație și de iluminare.

V-ați propus să amenajați un grajd pentru bovine în ferma dumneavoastră sau să extindeți amenajarea existentă?

ACS Farm Construct proiectează și construiește grajduri care asigură animalelor bunăstare și care satisfac nevoile clientului în ceea ce privește utilizarea lui și costurile de exploatare.

Cere oferta de preț

Grajduri și adăposturi – Proiectare și construcție

Grajduri și adăposturi – Proiectare și construcție – constructii ferme bovine, constructii grajd vaci, constructii ferme capre, oi, porci. Constructii adapost.

Grajduri și adăposturi – Proiectare și construcție – Calitate superioară a proiectelor, construcții sigure și durabile, grajduri și echipamente zootehnice de calitate, de la fundație și până la sistemele de ventilație și de iluminare.

V-ați propus să amenajați un grajd pentru bovine în ferma dumneavoastră sau să extindeți amenajarea existentă?

ACS Farm Construct proiectează și construiește grajduri și adăposturi care asigură animalelor bunăstare și care satisfac nevoile clientului în ceea ce privește utilizarea lui și costurile de exploatare.

Alegerea unui nou grajd este una dintre cele mai importante investiții pentru un fermier. De aceea este important să evaluați un proiect funcțional în ansamblul său, care poate fi durabil și amortizabil într-un timp scurt.

Indiferent dacă grajdurile sunt pentru bovine, porcine, cai sau păsări, noi găsim întotdeauna cea mai bună soluție pentru oameni și îndeplinim toate cerințele pentru bunăstarea animalelor.

Planificăm grajduri și adăposturi în timp util și cu grijă!

Profesioniștii noștri calificați vă vor ajuta cu recomandări și sfaturi, iar împreună veți găsi soluția optimă pentru animalele dumneavoastră.

Spațiile necesare fermelor sunt diferite. De aici și nevoia ca în procesul de proiectare să fie luate în considerare condițiile particulare specifice fiecărui proiect.

Probabil dețineți deja construcții, care vin să completeze spațiile de producție ce urmează a fi realizate. Construcțiile trebuie să îndeplinească o serie de cerințe care derivă din variațiile climaterice de pe teritoriul României.

Unele detalii de construcție au un impact direct major asupra funcționării sistemului de adăpost. Proiectarea și execuția construcției influențează în special sistemul de management al dejecțiilor și condițiile de microclimat din adăpost.

Gândim și realizăm structuri bine protejate și rezistente pentru fermele de bovine. Echipa noastră, prin experiența în implementarea proiectelor realizate cu fonduri europene, a dezvoltat numeroase capacități de producție în domeniul zootehnic, acordând deosebită atenție cerințelor impuse de dezvoltarea proiectelor cu finanțare europeană.

Suprastructurile noastre sunt bine izolate, cu temperatură constantă și luminozitate optimă ideale pentru ferma ta.

Pentru oferte nu ezitați să ne contactați