Linie automată de alăptat viţei

Linie automată de alăptat viţei

GEA

Linie automată de alăptat viței – De până la opt ori pe zi, sistemul automatizat de șine CR100 se deplasează de-a lungul unei șine glisante până la fiecare boxă pentru viței pentru a distribui hrana în mod particularizat și în mod controlat pentru fiecare animal în parte.

 

Cere oferta de preț

Linie automată de alăptat viţei – Sistem cu șine CR100 

Utilizabilitate flexibilă cu control deplin.

Sistemul pe șine CR100 este controlat și alimentat cu supliment al laptelui sau lapte proaspăt prin automatele de alăptare V600smart sau V640smart.

Linie automată de alăptat viţei – Alimentarea individuală automatizată

linie automata alaptare vitei
Linie automată de alăptat viţei – Sistem cu șine CR100

De până la opt ori pe zi, sistemul automatizat de șine CR100 se deplasează de-a lungul unei șine glisante până la fiecare boxă pentru viței pentru a distribui hrana în mod particularizat și în mod controlat pentru fiecare animal în parte. O pompă cu furtun servoacționat furnizează hrana în jos prin tetină, asigurând un consum adecvat de hrană chiar și pentru vițeii tineri.

  • Viței sănătoși, cu porții proaspăt preparate, adecvate vârstei, la temperatura optimă a hranei.
  • Alimentatorul automat se ocupă singur de pregătirea hranei, de pompare și de hrănire.
  • Programare flexibilă a sarcinilor de control pe timp de zi
  • Instruire mai rapidă prin observare reciprocă
  • Hrănire controlată prin particularizare per fiecare animal.
  • Utilizabilitate flexibilă – O unitate CR100 poate hrăni până la 32 de viței în boxe individuale. Alimentatorul automat este capabil să controleze până la patru unități CR100, astfel încât, în total, 128 de viței pot fi hrăniți cu ajutorul unui singur alimentator de viței. De asemenea, este posibilă creșterea combinată în boxe individuale și de grup.
  • O bandă luminoasă cu LED atașată la carcasa CR100 facilitează controlul animalelor după lăsarea întunericului. Un semnal acustic întărește condiționarea vițelului pentru a începe hrănirea.
  • Igiena optimă – Curățarea automată înainte și după fiecare ciclu de hrănire reduce considerabil munca și asigură o igienă optimă. În afara perioadelor de hrănire, nu există lapte în sistem, ceea ce înseamnă că nu există un mediu propice dezvoltării microbilor. O funcție opțională de curățare a tetinei poate fi utilizată pentru a stropi tetina la exterior cu lichid după fiecare hrănire a vițelului.

 

Sistem cu șine CR100 - Alimentarea individuală automatizată

 

Echipamente Viței