Ventilatoare verticale

Ventilatoare verticale

Cu ventilatoare verticale mențineți producția de lapte fără a adăuga stres termic! Fără o ventilație adecvată, vacile de lapte încep sa reducă cantitatea de hrană ingerată, să piardă în greutate, astfel fiind afectate performanțele reproductive, de lactație și de sănătatea ale acestora.

Cere oferta de preț

Ventilatoare verticale

Ventilație cu ventilatoare verticale – mențineți producția de lapte fără a adăuga stres termic!

Creșterea profitabilă a producției de lapte nu este posibilă decât dacă vacile își pot păstra producția maximă de lapte chiar și atunci când nu bate vântul și temperaturile sunt ridicate. Animalele suferă de stres indus de căldură atunci când temperatura din adăpost depășește 20°C. Vacile devin leneșe, mănâncă mai puțin și încep să gâfâie în efortul de a-și elibera căldura corporală. Atunci când temperatura crește de la 20°C la 30°C, vacile vor consuma cu cel puțin 1,5 kg mai puțină substanță uscată și vor produce cu 3-5 kg mai puțin lapte pe zi.

Ventilator vertical pentru grajd 1
Ventilatoare verticale pentru grajd

S-a demonstrat ca nivelul de stres termic suferit de animale, care depind de condițiile de mediu – temperatura aerului, umiditatea relativă, mișcarea aerului, afectează negativ comportamentul și fiziologia animalelor.

Fără o ventilație adecvată, vacile de lapte încep sa reducă cantitatea de hrană ingerată, să piardă în greutate, astfel fiind afectate performanțele reproductive, de lactație și de sănătatea ale acestora.

Ventilatoare verticale – date tehnice:

  • Putere 1,1 Kw
  • Dimensiuni de 140×140 cm
  • Debitul de Q=56.150 mc/h.
  • Grilă de protecție anterioară și posterioară.
  • Siguranțe automate pt. fiecare ventilator
  • Panou de comandă automat cu termostat
  • Elementele de prindere

Pentru alte oferte de echipamente și sisteme pentru ferma ta, răsfoiește magazinul nostru sau contactați-ne echipa ACS Farm Construct pentru recomandări.

Echipamente Bovine