Tancul de răcire PCOOL

Tancul de răcire PCOOL

JAPY Tech

Laptele rece în mod eficient: Tancul de răcire a laptelui PCool vă ajută să vă păstrați laptele la o calitate superioară, este ușor de curățat și deosebit de eficient din punct de vedere energetic și potrivit în special fermelor mai mici.

Soluția de răcire perfectă pentru fermele mici sau cu producție de cantități mici de lapte: Tancul de răcire a laptelui PCool.

 Seria PCool conține tancuri de răcire a laptelui cu capacități cuprinse între 320 litri și 1950 litri, potrivite pentru fiecare fermă, precum și pentru producția individuală de lapte. Depozitarea și răcirea laptelui – aproape la fel de importantă ca și vaca.

Cere oferta de preț

Un rezervor de lapte din oțel inoxidabil cu o capacitate cuprinsă între 320 și 1.950 de litri.

Pentru a obține cea mai bună calitate a laptelui, agitatorul îl agită ușor și continuu în timpul fazelor de răcire și ciclic în restul timpului. Acest lucru asigură omogenitatea, păstrând în același timp integritatea laptelui.

PCool a fost primul răcitor de lapte echipat cu conceptul de evaporator termic de înaltă eficiență numit STI (sistem tubular integrat). Aceste evaporatoare din clasa BII, testate în laborator (35°C până la 4°C în mai puțin de 3 ore într-un mediu de 32°C), oferă cea mai rapidă răcire în 2 sau 4 mulsuri, cu un consum redus de energie.

Tancul de răcire lapte PCool este, de asemenea, primul care este echipat cu conceptul de evaporator cu schimb termic de înaltă eficiență numit STI (sistem tubular integrat).

 

Principalele caracteristici:

  • O unitate de control digitală simplă și eficientă care evită înghețarea laptelui chiar și cu o rată de umplere redusă. Intrare lapte 175 mm.
  • Rezervor și carcasă exterioară din oțel inoxidabil.
  • Izolație din poliuretan de înaltă densitate, fără CFC, pentru menținerea optimă a temperaturii, ceea ce reduce la minimum consumul de energie.
  • O scurgere în apropierea marginii permite sosirea imediată a laptelui la nivelul de răcire, fiind disponibile 3 standarde de conectare.
  • Suport robust pentru o calibrare precisă, certificat LNE și durabil în timp.

Volume mici, testate în timp

Un rezervor de lapte din oțel inoxidabil cu o capacitate cuprinsă între 320 L și 1.950 L
Rezervor de lapte istoric marca JAPY, PCool este, de asemenea, primul care a fost echipat cu conceptul unui evaporator cu schimb termic de înaltă eficiență numit STI (sistem tubular integrat) dezvoltat de Japy.

Pcool
963ø
1,230ø
1,510ø
Capacitate
320L
550L
700L
1,050L
1,250L
1,550L
1,950L
PCOOL e1684394158437
1

Pentru a obtine cea mai buna calitate a laptelui, agitatorul il amesteca usor continuu in timpul fazelor de racire si ciclic in restul timpului. Acest lucru asigură omogenitatea, păstrând în același timp integritatea laptelui.

2

Cutie de control digitală simplă și eficientă A4, care evită înghețarea laptelui chiar și cu o rată de umplere scăzută.

3

PCool a fost primul răcitor de lapte echipat cu conceptul unui evaporator termic de înaltă eficiență numit STI (sistem tubular integrat) dezvoltat de Japy. Evaporatoarele noastre din clasa BII, testate în laboratorul nostru (35°C până la 4°C în mai puțin de 3 ore într-un mediu de 32°C), oferă cea mai rapidă răcire în 2 sau 4 mulsuri cu un consum redus de energie.

4

Intrare lapte 175 mm.

5

Rezervor și carcasă exterioară din oțel inoxidabil 304.

6

Izolație din poliuretan de înaltă densitate fără CFC pentru menținerea optimă a temperaturii, care minimizează consumul de energie.

7

O scurgere lângă margine care permite sosirea imediată a laptelui la nivelul de răcire. Cu 3 standarde de conectare disponibile (ø50 DIN, ø51 SMS, ø51 DS).

8

Suport robust pentru calibrare precisă, certificat LNE și durabil în timp. Picioare ușor reglabile în produse lactate.

9

PCool a fost primul răcitor de lapte echipat cu conceptul unui evaporator termic de înaltă eficiență numit STI (sistem tubular integrat) dezvoltat de Japy. Evaporatoarele noastre din clasa BII, testate în laboratorul nostru (35°C până la 4°C în mai puțin de 3 ore într-un mediu de 32°C), oferă cea mai rapidă răcire în 2 sau 4 mulsuri cu un consum redus de energie.

10

Versiune compactă cu unități de răcire proiectate pentru instalare rapidă și fără conexiune unitate frigorifică. Versiune separată pentru instalarea unui grup frigorific într-o zonă ventilată pentru a obține cele mai bune condiții de funcționare a energiei.

Tancul de răcire PCOOL este ideal pentru fermele mici sau pentru cantități mici de lapte. Răcirea laptelui cu Tancul de răcire PCOOL: volume variabile de la 320 la 1950 litri. Șase dimensiuni diferite la alegere.

Răcirea laptelui cu tancul de răcire a laptelui PCool: Cele mai importante avantaje

Izolarea este crucială pentru controlul temperaturii. Tancul de răcire a laptelui PCool este căptușit cu spumă poliuretanică, cu o densitate impresionant de mare și, de asemenea, fără CFC. Astfel încât să puteți economisi energie și, de asemenea, să preveniți creșterea temperaturii între ședințele de muls ale vacilor. Cel mai important dintre toate: calitatea laptelui rămâne într-o stare complet conservată – chiar și în cazul unei întreruperi a curentului, laptele rămâne la temperatura atinsă.

Depozitare extrem de eficientă a laptelui cu tancul de răcire a laptelui PCool

În general, tancul de răcire a laptelui PCool este foarte ușor de utilizat. Laptele este răcit în conformitate cu standardul UE 13732 în ceea ce privește puterea de răcire, agitatorul, proiectarea și depozitarea. Puterea de răcire are o importanță deosebită la depozitarea laptelui. Garantăm un transfer de căldură ideal și o capacitate de răcire ridicată prin utilizarea unui evaporator din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Produs exclusiv la cele mai înalte standarde de calitate, componentele sunt supuse testelor de presiune și scurgere crescute. Acest lucru vă oferă performanțe de răcire consistente, care sunt cruciale pentru producția de lapte. Întoarcerea excelentă a uleiului din vaporizator permite lubrifierea eficientă a compresorului pentru a asigura atât o durată lungă de viață, cât și o depozitare de lapte foarte fiabilă.

Răcitor lapte PCool – Eficient și standardizat: lapte rece în tancul de răcire.

Laptele atinge temperatura de depozitare necesară foarte repede. Tancurile sunt livrate standard cu unități de răcire (agent frigorific R404A) și toate sunt verificate pentru calitate și funcționalitate. Aceste unități performante (în conformitate cu standardul EN 13732) măresc puterea de răcire și, de asemenea, economisesc energie electrică. În funcție de cerințele fermei dvs., puteți alege dintr-o serie de clase de performanță standardizate de la 2 muls (BII) la 4 muls (BII). Depozitarea și răcirea laptelui – datorită designului său durabil, tancul de răcire a laptelui este unul dintre cei mai importanți asistenți în producția de lapte.

Depozitarea și răcirea laptelui: chiar este atât de simplu

Cu un cadru zincat suplimentar robust și o reglare nerestricționată a picioarelor, răcirea laptelui este acum și mai ușoară. Acest lucru se aplică atât procesului de curățare, cât și umplerii. Deschiderea mare a capacului (175 mm diametru) vă permite accesul gratuit la interiorul tancului.

Pentru un confort optim: unitatea de comandă electronică

Beneficiați de controlul automat al procesului de răcire de către un termostat folosind unitatea de control electronic A4. Datorită unui afișaj digital ușor vizibil, puteți urmări toate datele importante. Timpii de amestecare pot fi programați individual și permit o distribuție uniformă a grăsimilor. Acest lucru previne formarea cremei în lapte.