Sistem de muls Apollo™

Sistem de muls Apollo™

Sistem de muls Apollo™

GEA

Sistem de muls Apollo™ – Rezultatele oferă creșterea producției în sala de muls, o calitate mai bună a laptelui și sănătate sistemului mamar al vacilor. Cerințe reduse de muncă.

Cere oferta de preț

Sistem de muls Apollo™ – Rezultatele oferă creșterea producției în sala de muls, o calitate mai bună a laptelui și sănătate sistemului mamar al vacilor. Cerințe reduse de muncă.

Sistemul de muls lapte Apollo ™ MilkSystem oferă o tehnologie pentru aplicarea automată post scufundare, prin capul manșonului la sfârșitul mulsului și în mod automat după retragere – facilitând un proces superior de recoltare a laptelui de fiecare dată când vaca intră în sala de muls .

Acest aparat de muls Apollo ™ MilkSystem este o unitate de muls inovatoare, automatizată exclusiv GEA.

Sistem de muls Apollo™ – Este un fapt că automatizarea poate reduce șansele de eroare umană, reduce forța de muncă și ineficiențele și poate oferi proceduri de muls mai coerente. Combinația dintre aceste beneficii, toate evidente în revoluționarul Apollo™MilkSystem, poate îmbunătăți calitatea laptelui și poate avea un impact pozitiv asupra profitului producției lactatelor dvs.

Sistem de muls Apollo™
Sistem de muls Apollo™

Beneficii – Sistem de muls Apollo ™ MilkSystem:

  • Mameloanele sunt scufundate în mod constant și optim în unitatea de muls înainte de îndepărtarea unității.
  • Unitățile de muls sunt spălate cu o soluție de igienizare după fiecare utilizare.
  • Expunerea la mastite cauzatoare de agenți patogeni este redusă.
  • Vacile sunt mulse cu stres minim în mai puțini pași manuali.
  • Sunt mai puțini angajați în sala de muls

Rezultatele oferă producătorilor de produse lactate:

  • O mai bună calitate a laptelui și sănătatea sistemului mamar.
  • Cerințe reduse privind forța de muncă.
  • Creșterea producției al sălii de muls
  • Profitabilitate generală îmbunătățită.

Aplicarea optimă după scufundare

Scufundarea mameloanelor vacilor după muls previne infecțiile bacteriene și ajută la menținerea sănătății ugerului, dar scufundarea trebuie aplicată corect. Apollo ™ MilkSystem asigură ca mameloanele vacilor scufundarea complet și constant la fiecare muls. Apollo ™ MilkSystem aplică scufundare de după muls la fiecare mamelon în timp ce mamelonul este încă sub presiunea vidului și întins în manșon, acoperind în mod optim suprafața mamelonului cu soluție de scufundare și igienizând zona înainte de a fi expusă mediului extern.

Această metodă permite scufundarea să pătrundă în toate pliurile și ridurile mameloanelor, îmbunătățind în continuare beneficiile de prevenire a mastitei de după scufundare. Cantitatea de scufundare aplicată este, de asemenea, controlată cu precizie. Acest lucru poate reduce cantitatea totală de scufundare utilizată în comparație cu alte metode. Și, asigură că scufundarea aplicată este întotdeauna proaspătă și fără contaminare.

Ajutoare de spălare automată în prevenirea mastitei

Mastitele și bacteriile purtătoare de boli pot fi transferate de la vacă la vacă prin unitatea de muls. Apollo ™ MilkSystem previne răspândirea bacteriilor prin componenta sa de spălare automată. După o perioadă de postscufundare constantă și fiabilă a fiecărei vaci, fiecare unitate de muls de pe sistemul Apollo™MilkSystem este spălată automat cu o soluție de dezinfectare după scoaterea unității. După scufundarea consecventă și fiabilă a mameloanelor a fiecărei vaci, fiecare unitate de muls din sistemul de lapte Apollo ™ este spălată automat cu un jet de soluție de igienizare după îndepărtarea unității.

Spălarea cu jet reduce riscul transferului bacteriilor cauzatoare de mastită între vaci și poate reduce riscul de mastită subclinică, îmbunătățind astfel calitatea generală a laptelui și starea sistemului mamar al efectivului.

 

Pentru alte oferte de Sisteme de muls, răsfoiește magazinul nostru sau contactați echipa ACS Farm Construct pentru recomandări.