Pompă vid pentru sisteme de muls

Pompă vid pentru sisteme de muls

GEA

Pompă vid pentru sisteme de muls – Seria RPS oferă pompe de calitate pentru fiecare dimensiune a fermei, cu cele mai noi tehnologii bazate pe mulți ani de experiență în producția de tehnologie de vid fiabilă.

Cere oferta de preț

Pompă vid pentru sisteme de muls

Pompă vid pentru sisteme de muls – Seria RPS oferă pompe de calitate pentru fiecare dimensiune a fermei, cu cele mai noi tehnologii bazate pe mulți ani de experiență în producția de tehnologie de vid fiabilă.

Pompă vid pentru sisteme de muls – Beneficiile tale dintr-o privire

 • Rezerve de capacitate mare și tehnologie testată
 • Standard de înaltă calitate – toate pompele sunt produse conform DIN ISO 9001
 • Durată lungă de viață – ungere întotdeauna cu ulei proaspăt
 • Costuri de operare reduse – evacuare special concepută pentru o evacuare optimă a aerului
 • Întreținere redusă – uleiul de picurare se oprește când pompa nu funcționează
 • Funcționarea calmă a pompei – rotor dintr-o singură bucată
 • Stabilitate ridicată la vid – muls ușor cu vid redus și turbulențe ridicate în timpul clătirii
 • Separator de ulei pentru aer curat și consum redus
 • Absorbantul de zgomot reduce nivelul de zgomot
pompa vid muls
Pompă vid pentru sisteme de muls

Întotdeauna garantat: un vid scăzut și delicat

GEA garantează performanțe optime constante pentru un vid de muls stabil, care oferă baza pentru sănătatea ugerului pe termen lung. Datorită construcției precise a rotorului și a carcasei pompei, pompele RPS creează o producție de vid eficientă și economică. Aspirarea rămâne constantă datorită reglării fine controlate servo și a rezervelor mari de vid în caz de schimbare a sarcinii și a pătrunderii aerului.

Control sigur și precis

Sistemul central de control al motorului, care a fost construit, controlează în mod deosebit durabil și ușor de întreținut, controlează și rulează sistemul. Cu ajutorul contorului de ore încorporat puteți monitoriza exact când urmează să fie efectuat următorul serviciu de rutină.

Seria RPL este echipată cu un rotor cu trei lobi într-o carcasă durabilă. Numai cu această construcție specială, producția de vid pentru instalațiile de muls poate fi crescută eficient.

Beneficiile tale dintr-o privire

 • Reduce costurile cu energia cu peste 50%
 • Producție eficientă de vid cu un sistem de rotor cu trei lobi
 • Principiul ciclon face clătirea regulată prescrisă
 • Ecologic și cu întreținere redusă

Rularea lină și liniștită
Rotoarele cu trei lobi funcționează lin și silențios fără a face contact și zgomotul de evacuare este limitat la minimum. Acest lucru va fi optimizat de un compensator de presiune nou proiectat. Roțile dințate ale transmisiei au dinți paraleli și sunt fabricate la toleranțe foarte mari. Acest tip de precizie garantează o sincronizare perfectă în timpul funcționării și o uzură redusă.

Pompele de vid din seria RPL nu au nevoie de clătire regulată. Principiul ciclonului și filtrele eficiente pentru fluide și particule solide au grijă de curățenie. Chiar și în medii foarte dure, un separator special conceput într-un rezervor de vid de 230 litri asigură o curățare optimă a aerului de aspirație și oferă cea mai mare siguranță și eficiență.

Puterea pentru orice situație
Fiecare pompă de vid RPL este proiectată pentru a permite montarea unui convertor de frecvență la o dată ulterioară. Aceasta va regla fără probleme capacitatea pompelor de vid în conformitate cu necesarul de vid al instalației de muls. Acest lucru ajută la reducerea costurilor cu energia cu peste 50%.