Manșoane muls din silicon

Manșoane muls din silicon

GEA

Manșoane muls din silicon sunt extrem de flexibile și capabile să se adapteze la mameloanele extrem de sensibile ale vacii.

Cere oferta de preț

Manșoane muls din silicon – proprietăți materiale remarcabile

Forțele intermoleculare reduse ale siliconului îi conferă o dinamică excelentă a lanțului. Acest lucru oferă materialului o elasticitate și o flexibilitate foarte ridicate, proprietăți care sunt păstrate chiar și după utilizarea pe termen lung. Acest lucru asigură că manșoanele rămân extrem de flexibile și capabile să se adapteze la mameloanele extrem de sensibile ale vacii.

Manșoane muls din silicon IQ pentru bovine

DairyFarming IQ Silicone Liner

IQPro – Veți beneficia rapid de funcțiile bine gândite și de proprietățile materiale optime ale IQPro. Numai siliconul este la fel de adaptabil și flexibil ca o mână umană. Își păstrează întotdeauna elasticitatea, indiferent de temperatura ambiantă, ceea ce înseamnă că își păstrează proprietățile de muls constante și acest lucru garantează performanțe ridicate durabile. IQPro vă oferă toate avantajele asociate acestui material siliconic de înaltă tehnologie și garantează o aderență optimă, un randament mai mare și o eficiență de funcționare.

Manșon de silicon ClassicPro

Classic Liner Silicone

Un manșon din silicon trebuie să se potrivească mamelonului ca un pantof bun care se potrivește piciorului. Buzele flexibile ale ClassicPro se potrivesc ușor oricărei forme de mamelon. Mulsul este mai liniștitor pentru animal, deoarece mameloanele sale nu sunt ciupite. Gama ClassicPro are acum manșon din silicon potrivit pentru toate dimensiunile mameloanelor. Manșonul din silicon ClassicPro asigură un debit maxim de lapte, cea mai bună stare posibilă a mamelonului și o mulgere completă.

ClassicPro GQ – Rotund la exterior, pătrat la interior – pentru muls delicat, rapid și de succes
ClassicPro GQ este numele noului manșon unic de silicon de la GEA pentru clusterul de muls Classic 300. Beneficiați de un design nou bine gândit – datorită manșonului rotund care este pătrat în interior.

Manșoane de silicon ClassicPro GQ
Echipamente Bovine

Firma producătoare