Cluster de muls IQ

GEA

Tehnologia revoluționară cu patru brațe a clusterului de muls IQ vă asigură întotdeauna calitatea și cantitatea a laptelui și sănătatea maximă ugerului. Folosirea acestuia este incomparabil de ușoară! Ușurință în fixare, muls și întreținere.

Cere oferta de preț

Clușterul de muls IQ a fost proiectat urmând structura naturală a ugerului vacii. Laptele curge direct și pătrunde individual spre evacuare. Datorită înclinației din camera respectivă a clușterului, acest proces este mai rapid și mult mai blând.

 

Caracteristici și avantaje

Calitatea maximă a laptelui – un control mai inteligent al vidului reduce semnificativ contaminarea laptelui. Vidul este mult redus atunci când manșonul nu este atașat, ceea ce înseamnă mai puțin gunoi de grajd și alte soluri / resturi sunt aspirate în manșon. Nu veți crede cât de curate sunt filtrele de lapte cu unitatea de muls IQ.

Sănătate îmbunătățită a ugerului – cu patru camere de ghidare separate, nu există nici o amenințare de contaminare a mameloanelor între ele cu bacterii cauzatoare de mastită. Spre deosebire de unitățile de muls convenționale, noua unitate IQ este subdivizată în patru sectoare, iar laptele din fiecare sector este păstrat separat.

Potrivit pentru orice formă de uger – tuburile scurte de lapte sunt mai lungi, ceea ce permite plasarea corectă pe aproape orice formă de uger.

Întreținere ușoară – conexiunea manșonului unică și patentată ce face schimbările manșoanelor rapide și ușoare. Carcasele, manșoanele și separatoarele de aer pot fi pre-asamblate pentru a permite schimbarea mansonului în câteva minute în loc de câteva ore.

Timpi mai scurți de evacuare a laptelui – stabilitatea îmbunătățită a vidului mărește debitele și unghiul mai ascuțit al camerei de lapte accelerează fluxul de lapte.

Funcționare mai silențioasă – sistemul automat de schimbare a vidului asigură o mulgere fără zgomot – chiar și în timpul atașării sau în timpul loviturilor.

Performanță mai fiabilă – profilul subțire al acestei unități este mai greu de lovit de către vaci.