Sală de muls vaci Autorotor T8900

Sală de muls Autorotor T8900

Sală de muls Autorotor T8900

GEA

Sală de muls Autorotor T8900 – sala de muls bovine rotativa pentru ferme mari, Proiectat special pentru cirezi medii si mari. Performanțe excelente de muls!

Cere oferta de preț

Sală de muls Autorotor T8900

Sală de muls Autorotor T8900 – sala de muls bovine rotativa pentru ferme mari, Proiectat special pentru cirezi medii si mari. Performanțe excelente de muls!

Sala de muls vaci Autorotor T8900
Sala de muls vaci Autorotor T8900

Autorotor T8900 – Performanță ridicată într-un design unic: Bucurați-vă de performanțe excelente de muls, confort și durabilitate

Eficiență de top: dezvoltat special pentru producătorii de lactate cu ferme mari, sala de muls rotativă DairyRotor T8900 poate transforma potențialul în productivitate. Acest lucru este ușor datorită designului extrem de flexibil al sistemului. Selectați dimensiunea și echipamentele potrivite pentru dvs. și lăsați-ne pe noi să vă ajutăm să vă faceți astăzi viziunea pentru viitorul fermei o realitate.

Sală de muls Autorotor T8900 – Valoarea productivității

Cu acesta sală de muls bovine T8900, beneficiați de un randament și performanță excelente. T8900 este adaptat pentru performanțe superioare și procese uniforme până în cele mai mici detalii – de la traficul de vaci până la manipularea proceselor și fluxul de lapte. Proiectat special pentru cirezi de dimensiuni medii până la mari, T8900 este cel mai puternic salon de muls rotativ din seria DairyRotor GEA, oferindu-vă tehnologie personalizată pentru productivitate și eficiență remarcabile.

Sală de muls rotativă T8900 – Confort de neegalat

Imaginați-vă că lucrați într-un mediu curat și bine organizat zi de zi. Ergonomia de ultimă generație permite manipularea confortabilă a rutinelor zilnice. Cabine rotunjite, cu profil redus, ale sistemului fac mulgerea o plăcere, permițând fluxul rapid al vacilor într-o atmosferă calmă și liniștită.

Sală de muls vaci Autorotor T8900 – Robust în mod constant pentru utilizare continuă

Investiția în viitor necesită fiabilitate. Peste tot, componentele T8900 reprezintă fiabilitate non-stop. Pe scurt, sunt construite pentru a rezista. Mai mult, sistemul poate fi personalizat în mod ideal pentru a se potrivi nevoilor și bugetului dvs. Alegeți dintr-o gamă largă de componente de muls pentru o investiție puternică și orientată spre viitor.

  • 32-120 cabine de muls pentru cirezi mijlocii până la mari
  • Design flexibil: 75 ° sau 90 ° poziție de blocare, în formă de V sau intrare paralelă
  • Versiune standard și Subway disponibilă
  • Gestionarea comodă a grupurilor de vaci cu date în timp real
  • Caracteristici ușor de curățat concepute pentru o igienă impecabilă
  • Platforma înclinată pentru drenare ușoară și curată
  • Cabina închisă protejează complet toate componentele de muls
  • Componente accesibile pentru întreținere ușoară
  • Sistem cu patru role durabil, cu întreținere redusă

 

Sală de muls Autorotor T8900, special pentru ferme mari

 

Pentru alte oferte de săli de muls, răsfoiește magazinul nostru sau contactați-ne echipa ACS Farm Construct pentru recomandări.

Echipamente Bovine