Sala de muls AutoRotor Global 90

Sala de muls AutoRotor Global 90

GEA

Sala de muls AutoRotor Global 90: un randament mai mare, procese de lucru eficiente și un confort mai mare.

Un salon rotativ de muls este cea mai eficientă soluție pentru ferma dvs. Crește semnificativ randamentul și producția în lactate. Procesul de muls este, de asemenea, foarte blând și fără stres pentru vaci. Ceea ce la rândul său înseamnă că produc lapte de înaltă calitate.

 

Cere oferta de preț

Sala de muls AutoRotor Global 90 – Instalație de muls rotativă

Fermele mari de lapte din întreaga lume confirmă beneficiile și avantajele Global 90. Designul prietenos cu animalele asigură poziționarea optimă a animalelor pe platformă. Brațul de ghidare PosiGuide reduce forța necesară ridicării grupului în timpul mulsului, asigurând un flux de lapte liber și neobstrucționat.

Sala de muls AutoRotor Global 90 este disponibilă cu sau fără echipament de alimentare și cu o gamă de soluții Subway . Alte optiuni de constructie privesc directia de rotatie – stanga sau dreapta, cu setarea unghiului pozitiilor la nivelul de 70 de grade.

Caracteristici ale AutoRotor Global 90: 

  • Economic avantajos datorita constructiei compacte a platformei
  • Confort ridicat pentru animale datorită elementelor de design rotunjite de pe platformă
  • Asamblare ușoară: toate liniile de lapte și spălare sunt asamblate înainte de asamblare
  • Sistem patentat de rulmenți cu platformă rotativă
  • Sistem înalt de siguranță a muncii

 

Sala de muls AutoRotor Global 90

 

AutoRotor Global 90 crește randamentul și randamentul

Salonul rotativ de muls AutoRotor Global 90 optimizează debitul în lactate.

  • Platforma sa rotativă se rotește încet și liniștit pe propria axă.
  • Animalele sunt conduse în tarabele lor de muls individual și automat.
  • După muls, pot părăsi din nou salonul.

Mișcarea continuă înseamnă că puteți mulge mai multe vaci pe oră cu o sală de muls rotativă decât cu alte sisteme de sală. AutoRotor Global 90 reduce, de asemenea, volumul de muncă al mulgătorului și crește profiturile.

Funcționare fără stres și muls ușor cu un design prietenos cu animalele
Procesul de muls este deosebit de confortabil pentru vacă cu AutoRotor Global 90. Chiar și mutarea vacilor în salon este calmă și fără stres. Cabanele de muls sunt concepute astfel încât vacile să aibă suficient spațiu și să aibă o vedere bună asupra mediului înconjurător și a vecinilor. Podeaua antiderapantă și barele rotunjite împiedică rănirea vacilor în sala de muls.

Designul deschis și poziționarea flexibilă a grupului de muls fac întregul sistem foarte ergonomic
Brațul inovator de muls PosiGuide de la GEA crește, de asemenea, confortul vacilor în timpul mulsului. Ține grupul de muls în poziție sub uger și eliberează tetinele. Rezultatul este o sănătate excelentă a ugerului și vaci mai fericite. Brațul flexibil facilitează, de asemenea, atașarea grupului de muls. Salonul rotativ de muls AutoRotor Global 90 are un design deosebit de deschis pentru a ajuta mulgătorul. Toate elementele operaționale importante sunt la o înălțime de lucru confortabilă și pot fi atinse cu ușurință. Aceasta înseamnă că membrii personalului dvs. au întotdeauna controlul procesului de muls și pot interveni rapid în situații de urgență.

Fiabilitate garantată: materiale durabile și calitate robustă
În calitate de furnizor de sisteme agricole, GEA folosește întotdeauna materiale de înaltă calitate pentru a se asigura că produsele sale sunt fiabile. Oțelul inoxidabil rezistent la rugină nu este sensibil la umezeală și murdărie, facilitează curățarea și îmbunătățește igiena în sala de muls. Acționarea sălii de muls rotative este, de asemenea, făcută pentru a îndeplini cele mai înalte cerințe, deci este de întreținere redusă și funcționează incredibil de silențios. Furtunurile sunt, de asemenea, așezate pentru a asigura un proces de muls lin și un randament ridicat de lapte într-un timp foarte scurt. Salonul rotativ de muls AutoRotor Global 90 se potrivește perfect sistemului dvs. existent și poate fi extins cu componente suplimentare ca parte a strategiei Total Solutions.