LuxDip 50B – dezinfectant mameloane cu efect de barieră

LuxDip 50B – dezinfectant mameloane cu efect de barieră

GEA

Dezinfectant pentru mameloane cu efect de barieră.

LuxDip 50B este un dezinfectant pentru mameloane cu efect de barieră dovedit a fi eficient împotriva organismelor din mediu asociate vacilor.
Emolienţii de calitate superioară oferă, de asemenea, o îngrijire excelentă pielii. Formula specială cu picurare redusă a dezinfectantului LuxDip 50 este economică şi uşor de observat pe mamelon.

Cere oferta de preț

● Dezinfecţie de primă clasă.
Conținutul său de iod de 5,000 ppm garantează o acţiune eficientă împotriva organismelor cauzatoare de mastită.
● Barieră împotriva bacteriilor dăunătoare.
LuxDip 50 B formează un strat protector activ pe mameloane pentru a proteja împotriva bacteriilor dăunătoare de mediu. Formula sa speciala păstrează stratul protector umed pentru mai mult timp, ceea ce înseamnă că ingredientele active acţionează un timp îndelungat.
 Îngrijire excelentă a pielii.
Sistemul de emolienţi cu glicerină, alantoină, lanolină, polipropilenglicol,
aloe vera și PVP păstrează mameloanele moi şi flexibile. Acest lucru reduce colonizarea bacteriană și crește rezistența împotriva influențelor de mediu dăunătoare. Pre-curăţarea mamelonului devine mult mai uşoară, iar producţia de lapte şi confortul sunt
mult îmbunătăţite.
● Vizibilitate excelentă – Se poate verifica uşor dacă aplicarea a fost realizată cu succes.
Soluţia de culoare maroniu închisă este foarte vizibilă şi este ușor de observat dacă fiecare mamelon a fost înmuiat corespunzător. Acest lucru reasigură confortul şi economiseşte timp în timpul aplicării.
● Picurare redusă.
Formula specială cu picurare redusă împrumută dezinfectantului LuxDip 50 B proprietăţile sale. Consumul minimizat şi picurarea redusă fac ca aplicarea să fie eficientă şi economică.
● Înregistrat ca biocid şi testat EN.
LuxDip 50 B este înregistrat în conformitate cu Directiva Europeană a Produselor Biocide.Testul EN confirmă, de asemenea, eficienţa dezinfectantului. Ambele oferă un plus de siguranţă la o producție de lapte de calitate superioară.