LuxDip 25 – dezinfectant biocid pentru mameloane

LuxDip 25 – dezinfectant biocid pentru mameloane

GEA

Dezinfectant pentru mameloane cu picurare redusă.

LuxDip 25 este un dezinfectant biocid pentru mameloane dovedit a fi eficient împotriva organismelor din mediu asociate vacilor. Emolienţii de înaltă calitate asigură o îngrijire suplimentară, în timp ce formula sa este economică şi vizibilă pe mamelon.

Cere oferta de preț

Dezinfecţie inovatoare.
Conținutul său de iod de 2.500 ppm oferă o acțiune eficientă împotriva organismelor cauzatoare de mastită, iar formula sa specială păstrează ingredientele active timp îndelungat.
Formulă de îngrijire a pielii.
Ingredienţii săi activi asigură acoperire totală. Mameloanele netede şi suple ţin la distanţă bacteriile şi murdăria şi sporesc rezistenţa împotriva efectelor nocive. O mai bună pre-curăţare a mameloanelor, precum şi o producţie superioară şi calitate ridicată a laptelui.
Picurare redusă.
Formula specială cu picurare redusă împrumută dezinfectantului LuxDip 25 proprietăţile sale. Foarte eficient şi economic.
Se poate verifica uşor dacă aplicarea a fost realizată cu succes.
Este ușor de observat dacă fiecare mamelon a fost înmuiat corespunzător datorită culorii maronie a soluţiei. Acest lucru reasigură confortul şi economiseşte timp.
Înregistrat ca biocid şi testat.
LuxDip 25 este înregistrat în conformitate cu Directiva Europeană a Produselor Biocide. Testul EN confirmă, de asemenea, eficienţa dezinfectantului. Ambele oferă un plus de siguranţă la o producție de lapte de calitate superioară.