Robotul automat de furajare DairyFeed C 8000

Robotul automat de furajare DairyFeed C 8000

GEA

Cu robotul automat de furajare DairyFeed C 8000 – Boxe automate de furajare cu suplimente, puteți hrăni fiecare vacă individual. Ajustările bazate pe nevoi vor avea un efect pozitiv asupra gestionării efectivului și vă vor ajuta să dezvoltați un stil de lucru eficient. Hrănirea automată este cheia dezvoltării pozitive a efectivului tău.

 

Cere oferta de preț

Robotul automat de furajare DairyFeed C 8000 – Boxe automate de furajare cu suplimente

Principalele avantaje și caracteristici ale robotului automat de furajare DairyFeed C 8000:

  • Datorită identificării animalelor și alimentatorului automat, fiecare vacă este hrănită individual în funcție de randamentul și starea sa fizică.
  • Dispenserul de volum al sistemului de hrănire vă permite să porționați cantitățile exacte în conformitate cu cerințele fiecărei vaci.
  • Puteți crea liste rezumative pentru rații individuale și cifre de consum.
  • Raționarea poate fi ajustată atât automat, cât și manual.

Sistemul de hrănire crește, de asemenea, confortul vacilor: hrănirea automată vă ajută să evitați supra-sau sub-hrănirea turmei și, de asemenea, reduce problemele metabolice.

Alimentare automată pentru o varietate de tipuri diferite de furaje
Robotul automat DairyFeed C 8000 ia în considerare cele mai noi evoluții nutriționale. Senzorii din cutia de hrănire ajută la recunoașterea și identificarea fiecărei vaci. Cutiile sunt echipate cu bazine de alimentare din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tipul și prezentarea hranei și mărimea porțiunii nu fac nicio diferență în funcție. Indiferent de consistență, dozatoarele de volum sofisticate măsoară exact alimentarea. Sistemul automat de alimentare este deosebit de flexibil și durabil: cu alimentatoarele automate DairyFeed C 8000, puteți distribui până la patru tipuri diferite de alimentare.

Optimizarea alimentării automate: lucrul în colaborare cu DairyManagementSystem 21
Cu hrănirea automată, puteți reduce cantitatea de timp necesară pentru munca de rutină pe termen lung. Două componente principale contribuie la această funcție: DairyPlan C21 și robotul automat de concentrat DairyFeed C 8000. DairyPlan C21 calculează alocarea furajelor pentru fiecare vacă și transmite aceste date către alimentatoarele automate. O prezentare generală a avantajelor DairyFeed C 8000 și DairyManagementSystem 21 sunt:

  • Hrănirea automată bazată pe principiile nutriționale folosind un sistem dinamic de intervale.
  • De asemenea, potrivit pentru situații în care timpul de hrănire regulat nu este posibil.
  • Rațiile zilnice sunt ușor de intrat după cum doriți.
  • Hrănire automată pe baza randamentului laptelui.

Robotul automat de furajare DairyFeed C 8000 ajută la minimizarea disputelor legate de alimente
Alimentarea automată economisește atât timp, cât și efort. DairyFeed C 8000 reduce, de asemenea, disputele de hrănire între vacile dumneavoastră. Aici, designul este esențial: cutiile de alimentare lungi, sigilate vin fie ca cutii simple, duble sau de perete. Acest lucru împiedică vacile șef sau vacile în căldură să perturbe procesul alimentat controlat și să provoace accidente. Indiferent de model, atmosfera mai relaxată va îmbunătăți capacitatea turmei.

Echipamente Bovine