Mixere verticale tractate Seria PF cu 1 melc

Mixere verticale tractate Seria PF cu 1 melc

FARESIN

Mixere verticale tractate Seria PF cu 1 melc este o gamă concepută pentru fermele de dimensiuni medii / mari și rații bogate în siloz. Șasiul robust poate suporta amestecuri grele în cantități mari, iar cele 4 celule de încărcare oferă o cântărire precisă în orice condiții.

Cere oferta de preț

Mixere verticale tractate Seria PF cu 1 melc este o gamă concepută pentru fermele de dimensiuni medii / mari și rații bogate în siloz. Șasiul robust poate suporta amestecuri grele în cantități mari, iar cele 4 celule de încărcare oferă o cântărire precisă în orice condiții. De asemenea, este disponibil un sistem de frânare cu aer și hidraulic care permite deplasarea mașinii pe drumuri. Ca standarde, PF are un transportor frontal pentru descărcare în ambele direcții și o cutie de viteze mecanică cu două trepte pentru a oferi viteze de amestec diferite în funcție de tipul de produs și de încărcare. Distribuitorii la bordul mașinii sunt furnizați în mod standard cu comenzi de cablu pentru a controla funcțiile hidraulice ale vagonului. Multe opțiuni disponibile sunt capabile să răspundă nevoilor celor mai exigenți crescători de animale sau a celor cu cerințe speciale.

 

GEOMETRIA ÎN FOLOSUL OMOGENITĂȚII

Rezervor de amestec de oțel S355 de înaltă calitate, cu pereți de 8 mm grosime și fund de 15-20 mm. Amestecarea este garantată de forma particulară a melcului și a rezervorului de amestec care, facilitând curgerea produsului, facilitează și grăbește mișcarea în sus și schimbul dintre melci, păstrând amestecul extrem de moale.

Mixere verticale tractate Seria PF cu 1 melcDATE TEHNICE