Robot curățare dejecții Srone

Robot curățare dejecții Srone

GEA

Robot curățare dejecții Srone ce obține o curățare automată a podelei tip grătar și care garantează o igiena îmbunătățită, reducând astfel riscul de infecție în grajd.

Cere oferta de preț

Robot curățare dejecții Srone

Robot curățare dejecții Srone – Puternic, agil, neobosit: pentru o igienă perfectă a grajdurilor… Un robot de curățare conceput special pentru curățarea podelelor cu grătare. Acesta împinge și răzuiește gunoiul de grajd. Se deplasează fără zgomot, fără a provoca agitație.

Soluția perfectă pentru orice dimensiune de grajd – alegeți versiunea potrivită pentru dumneavoastră

Popularul SRone cu ghidare laterală poate curăța până la 8.000 de metri pătrați de podea cu grătare pe zi, ceea ce îl face soluția optimă pentru curățarea eficientă a grajdurilor mai mici, cu alei simple, standard și puține obstacole. Pentru grajdurile mai mari, cu până la 12.000 de metri pătrați de podea cu grătare de curățat în fiecare zi, sau dacă doriți să proiectați planuri de traseu mai dificile și personalizate, SRone+ programabil cu tehnologie de control multifuncțională este alegerea ideală pentru o gestionare fiabilă și inteligentă a igienei.

Robot curatare dejectii Srone
Robot curățare dejecții Srone

Robot curatare dejectii Srone 

Împinge și răzuiește neobosit, traversând cu ușurință culoarele lungi și aleile de legătură, pe lângă faptul că intră în colțuri și margini pentru a asigura suprafețe curate și fără noroi. Ca urmare, este redusă presiunea de infecție, bolile copitelor și mastitele sunt protejate și, în consecință, este îmbunătățită sănătatea animalelor.

Cu ajutorul acestui Robot curățare dejecții Srone se obține:

  • O curățarea automata a podelei tip grătar care garantează o igiena îmbunătățită, reducând astfel riscul de infecție in grajd.
  • Curățare sigura a tuturor zonelor, începând cu aleile din grajd pana la ultimul colt.
  • Robotul SRone este ghidat de magneți si senzori magnetici
  • Nu obstrucționează animalele
  • Ongloanele curate si uscate reduc riscul bolilor de copite
  • Animalele curate simplifica rutina de muls
  • Ușor de instalat si operat
  • Robust, rezistent si nu necesita multa întreținere

Robot automat de curățare dejecții Srone

Pentru alte oferte de sisteme si echipamente evacuare dejecții, răsfoiește magazinul nostru sau contactați echipa ACS Farm Construct  pentru recomandări.

Înapoi la categorie

S-ar putea să-ți placă și…