Robot curatare dejectii Srone

Robot curatare dejectii Srone

GEA

Cu ajutorul robotului de raclaj Srone se obtine o curatare automata a podelei tip gratar care garanteaza o igiena imbunatatita, reducand astfel riscul de infectie in grajd

Cere oferta de preț

Descriere

Robot curatare dejectii Srone

Robot curățare dejecții Srone, gunoi de grajd. Puternic – agil – neobosit: pentru o igienă perfectă a grajdurilor… Un robot de curățare conceput special pentru curățarea podelelor cu grătare. Acesta împinge și răzuiește. Se deplasează fără zgomot, fără a provoca agitație.

Soluția perfectă pentru orice dimensiune de grajd – alegeți versiunea potrivită pentru dumneavoastră

Popularul SRone cu ghidare laterală poate curăța până la 8.000 de metri pătrați de podea cu grătare pe zi, ceea ce îl face soluția optimă pentru curățarea eficientă a grajdurilor mai mici, cu alei simple, standard și puține obstacole. Pentru grajdurile mai mari, cu până la 12.000 de metri pătrați de podea cu grătare de curățat în fiecare zi, sau dacă doriți să proiectați planuri de traseu mai dificile și personalizate, SRone+ programabil cu tehnologie de control multifuncțională este alegerea ideală pentru o gestionare fiabilă și inteligentă a igienei.

Robot curatare dejectii Srone
Robot curatare dejectii Srone

Robot curatare dejectii Srone 

Împinge și răzuiește neobosit, traversând cu ușurință culoarele lungi și aleile de legătură, pe lângă faptul că intră în colțuri și margini pentru a asigura suprafețe curate și fără noroi. Ca urmare, este redusă presiunea de infecție, bolile copitelor și mastitele sunt protejate și, în consecință, este îmbunătățită sănătatea animalelor.

Cu ajutorul acestui Robot curatare dejectii Srone se obtine:

  • O curatarea automata a podelei tip gratar care garanteaza o igiena imbunatatita, reducand astfel riscul de infectie in grajd.
  • Curatare sigura a tuturor zonelor, incepand cu aleile din grajd pana la ultimul colt.
  • Robotul SRone este ghidat de magneti si senzori magnetici
  • Nu obstructioneaza animalele
  • Ongloanele curate si uscate reduc riscul bolilor de copite
  • Animalele curate simplifica rutina de muls
  • Usor de instalat si operat
  • Robust, rezistent si nu necesita multa intretinere
Robot automat de curățare dejecții Srone

Pentru alte oferte de sisteme si echipamente evacuare dejecții, răsfoiește magazinul nostru sau contactați echipa ACS Farm Construct  pentru recomandări.

Înapoi la categorie