Cușete de odihnă Dairy Barn B3130

Cușete de odihnă Dairy Barn B3130

Royal de Boer

Cușete de odihnă Dairy Barn B3130 – Designul său unic permite vacilor să se comporte natural în cușetă, stabilind în același timp noi standarde de calitate în ceea ce privește confortul, siguranța, sănătatea și utilizarea spațiului.

 

Cere oferta de preț

Cușete de odihnă Dairy Barn B3130

Designul său unic permite vacilor să se comporte natural în cușetă, stabilind în același timp noi standarde de calitate în ceea ce privește confortul, siguranța, sănătatea și utilizarea spațiului.

Confort optim pentru vacile dumneavoastră; Libertatea de mișcare pentru vacile dumneavoastră este cel mai bun mod de a obține acest lucru, iar aceasta este exact ceea ce oferă cușeta flexibilă B3130. Ușurință extremă și confort pentru bovine la culcare sau ridicare: cușeta flexibilă B3130 oferă exact acest lucru.

Punctul forte al cabinei flexibile constă în peretele despărțitor din plastic, care se poate deplasa atât pe orizontală, cât și pe verticală. Tubul se mișcă odată cu toate mișcările vacii. Astfel se evită vânătăile și iritațiile. Pe de altă parte, suportul compartimentului este suficient de rigid pentru a ghida vaca la intrare și pentru a se asigura că aceasta se întinde într-o poziție dreaptă, ceea ce duce la reducerea murdăriei.

Stâlpul curbat al cușetei flexibile oferă vacii o mare libertate de mișcare. Datorită, în parte, lipsei unei balustrade pentru cap, nu există obstacole care să împiedice vaca să se ridice sau să se culce. Acest lucru înseamnă că cușeta flexibilă este foarte accesibilă. Prin urmare, animalele se pot întinde frecvent și cu ușurință, ceea ce are un efect pozitiv asupra producției de lapte.

Șina pentru gât se poate deplasa în sus cu până la 30 cm. Acest lucru previne accidentele în cazul în care o vacă ar aluneca. Cu toate acestea, greutatea barei de gât continuă să ghideze suficient de mult vaca pentru a menține patul curat. Bariera pentru genunchi oferă o ghidare suplimentară.

Materialul cușetei flexibile

Alegerea materialelor este un aspect excepțional al sistemului. Suportul este realizat dintr-un tub de polipropilenă cu pereți groși, care a primit un tratament pentru a face materialul foarte robust. Pentru a distribui în mod corespunzător forțele care vin odată cu îndoirea extremă, tubul prezintă inserții la clema care îl conectează la stâlpul vertical. Acest lucru face ca suportul să fie mai rezistent la impacturi în cazul în care o vacă ar îndoi cu putere suportul.

Suportul șinei de gât este, de asemenea, fabricat din plastic. Acest lucru înseamnă că materialul se poate îndoi în cazul în care o vacă s-ar bloca cu gulerul ei. Forma suportului și alegerea materialelor contribuie la flexibilitate combinată cu o păstrare adecvată a formei.

Combinația dintre design și alegerea materialelor are ca rezultat un concept unic. O cușetă cu o libertate de mișcare, confort și siguranță optime, care prezintă o ghidare suficientă pentru menținerea igienei.

Cușete de odihnă Dairy Barn B3130 – Avantaje:
Avantajele aduse de cușeta flexibilă B3130 pentru afacerea dvs. și pentru vacile dvs.:

Pentru afacerea dumneavoastră:

 • Vaci relaxate, care stau culcate pentru perioade mai lungi de timp și, prin urmare, ating mai ușor nivelul optim de producție de lapte.
 • Vaci relaxate cu niveluri mai ridicate de lactație
 • Optimizarea conversiei furajelor și a producției de lapte
 • Designul unic ajută cabina flexibilă să rămână curată, ceea ce vă economisește timpul de curățare.

Pentru vacă:

 • Vaca este invitată să se întindă mai des și pentru perioade mai lungi de timp.
 • Risc mai mic de vânătăi și răniri din cauza punctelor de presiune sau a rămânerii blocate în cușetă.
 • Posibilitatea de a se mișca în mod natural, fără obstacole rigide care pot provoca durere, mai puțin stres.
 • Mai puțină presiune asupra copitelor și o sănătate mai bună a picioarelor, deoarece vaca petrece mai mult timp întinsă.

Cușete de odihnă Dairy Barn B3130 – Caracteristici:

 • Libertatea de mișcare pentru vacile tale
 • Rezistența cușetei flexibile constă în peretele despărțitor din plastic, care se poate deplasa atât pe orizontală, cât și pe verticală. Tubul se mișcă odată cu toate mișcările vacii. Astfel se evită vânătăile și iritațiile. Pe de altă parte, suportul cușetei este suficient de rigid pentru a ghida vaca la intrare și pentru a se asigura că aceasta se întinde într-o poziție dreaptă, ceea ce duce la reducerea gradului de murdărire.
 • Stâlpul curbat al cușetei flexibile oferă vacii o mare libertate de mișcare. Datorită, în parte, lipsei unei balustrade pentru cap, nu există obstacole care să împiedice vaca să se ridice sau să se culce. Acest lucru înseamnă că cușeta flexibilă este foarte accesibilă. Prin urmare, animalele se pot întinde frecvent și cu ușurință, ceea ce are un efect pozitiv asupra producției de lapte.
 • Șina pentru gât se poate deplasa în sus cu până la 30 cm. Acest lucru previne accidentele în cazul în care o vacă ar aluneca. Cu toate acestea, greutatea barei de gât continuă să ghideze suficient de mult vaca pentru a menține patul curat. Bariera pentru genunchi oferă o ghidare suplimentară.

 

Echipamente Bovine