Tancul de răcire PCOOL

Laptele rece în mod eficient: Tancul de răcire a laptelui PCool vă ajută să vă păstrați laptele la o calitate superioară, este ușor de curățat și deosebit de eficient din punct de vedere energetic și potrivit în special fermelor mai mici.

Vezi produsul

Soluția de răcire perfectă pentru fermele mici sau cu producție de cantități mici de lapte: Tancul de răcire a laptelui PCool.

 Seria PCool conține tancuri de răcire a laptelui cu capacități cuprinse între 320 litri și 1950 litri, potrivite pentru fiecare fermă, precum și pentru producția individuală de lapte. Depozitarea și răcirea laptelui – aproape la fel de importantă ca și vaca.

Caracteristicile cheie ale PCool dintr-o privire:

  • Ideal pentru fermele mici sau pentru cantități mici de lapte
  • Răcirea laptelui: volume variabile de la 320 la 1950 litri
  • Șase dimensiuni diferite la alegere

Răcirea laptelui cu tancul de răcire a laptelui: Cele mai importante avantaje

Izolarea este crucială pentru controlul temperaturii. Tancul de răcire a laptelui PCool este căptușit cu spumă poliuretanică, cu o densitate impresionant de mare și, de asemenea, fără CFC. Astfel încât să puteți economisi energie și, de asemenea, să preveniți creșterea temperaturii între ședințele de muls ale vacilor. Cel mai important dintre toate: calitatea laptelui rămâne într-o stare complet conservată – chiar și în cazul unei întreruperi a curentului, laptele rămâne la temperatura atinsă.

Depozitare extrem de eficientă a laptelui cu tancul de răcire a laptelui PCool

În general, tancul de răcire a laptelui PCool este foarte ușor de utilizat. Laptele este răcit în conformitate cu standardul UE 13732 în ceea ce privește puterea de răcire, agitatorul, proiectarea și depozitarea. Puterea de răcire are o importanță deosebită la depozitarea laptelui. Garantăm un transfer de căldură ideal și o capacitate de răcire ridicată prin utilizarea unui evaporator din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Produs exclusiv la cele mai înalte standarde de calitate, componentele sunt supuse testelor de presiune și scurgere crescute. Acest lucru vă oferă performanțe de răcire consistente, care sunt cruciale pentru producția de lapte. Întoarcerea excelentă a uleiului din vaporizator permite lubrifierea eficientă a compresorului pentru a asigura atât o durată lungă de viață, cât și o depozitare de lapte foarte fiabilă.

Eficient și standardizat: lapte rece în tancul de răcire.

Laptele atinge temperatura de depozitare necesară foarte repede. Tancurile sunt livrate standard cu unități de răcire (agent frigorific R404A) și toate sunt verificate pentru calitate și funcționalitate. Aceste unități performante (în conformitate cu standardul EN 13732) măresc puterea de răcire și, de asemenea, economisesc energie electrică. În funcție de cerințele fermei dvs., puteți alege dintr-o serie de clase de performanță standardizate de la 2 muls (BII) la 4 muls (BII). Depozitarea și răcirea laptelui – datorită designului său durabil, tancul de răcire a laptelui este unul dintre cei mai importanți asistenți în producția de lapte.

Depozitarea și răcirea laptelui: chiar este atât de simplu

Cu un cadru zincat suplimentar robust și o reglare nerestricționată a picioarelor, răcirea laptelui este acum și mai ușoară. Acest lucru se aplică atât procesului de curățare, cât și umplerii. Deschiderea mare a capacului (175 mm diametru) vă permite accesul gratuit la interiorul tancului.

Pentru un confort optim: unitatea de comandă electronică

Beneficiați de controlul automat al procesului de răcire de către un termostat folosind unitatea de control electronic A4. Datorită unui afișaj digital ușor vizibil, puteți urmări toate datele importante. Timpii de amestecare pot fi programați individual și permit o distribuție uniformă a grăsimilor. Acest lucru previne formarea cremei în lapte.

Vezi și alte articole

ARTICOLE

Manșoanele de muls GEA

Manșoanele de muls GEA – gama de manșoane de muls din cauciuc și silicon oferită de GEA, este pentru a

Citește mai mult »
ARTICOLE

AutoRotor pentru ovine și caprine

AutoRotor pentru ovine și caprine este special concepută pentru a susține comportamentul animalelor. Sala de muls AutoRotor pentru ovine și

Citește mai mult »
ARTICOLE

Tancul de răcire PCOOL

Laptele rece în mod eficient: Tancul de răcire a laptelui PCool vă ajută să vă păstrați laptele la o calitate

Citește mai mult »

Vrei să afli mai multe?

1
Ai nevoie de o informație?
ACS FARM CONSTRUCT
Bine ați venit! Cu ce vă putem ajuta?