Igiena ugerului

Produse de igienă a ugerului
Ugere sănătoase echivalează cu randamente sănătoase prin scăderea numărului de celule somatice, minimizarea costurilor veterinare și reducerea numărului de zile pierdute în lapte.

SOLUȚII ÎNAINTE DE MULS

 

DermaPré F – spumă curățare pe bază de acid lacticVEZI PRODUSUL
Spumă cu dublu efect balsamic şi de curăţare pentru pregătirea mameloanelor înainte de muls.

DermaPré F este un produs nou pe bază de acid lactic, gata pentru utilizare, care acţionează rapid. Valoarea pH-ului asigură o spumă de calitate şi extrem de eficientă pentru o igienă delicată, utilizând un consum redus în acelaşi timp. Curăţarea mameloanelor cu DermaPré F reprezintă pregătirea perfectă pentru procesul de muls.

DermaPré F, 20kg

Caracteristici şi beneficii ale produsului:

 • Curăţare inovativă.
  Această soluţie spumantă şi gata de a fi folosită curăţă rapid şi intensiv. DermaPré F curăţă mameloanele în cel mai scurt timp. Ingredient activ natural, acidul lactic asigură un lapte de calitate superioară cu un număr scăzut de bacterii și fără reziduuri periculoase. Valoarea pH-ului este ideală pentru curățarea rapidă și eficientă.
  Acest lucru înseamnă, de asemenea, că: DermaPré F acţionează delicat pe piele și menține aspectul natural al acesteia.
 • Toleranţă incredibilă.
  DermaPré F este testat şi demonstrează o toleranţă optimă a pielii.
 • Economic.
  Aplicarea soluţiei într-un pahar de dipare spumă reduce cantitatea de soluție utilizată și, în același timp, economisește timp și muncă în pregătirea procesului de muls. Spuma groasă nu se prelinge, ci rămâne pe mamelon.
 • Îngrijirea pielii mixte.
  DermaPré F conține componente de îngrijire a pielii, care ajută la prevenirea deteriorării mecanice a ugerului, cauzată de procesul de muls. Rezistența naturală a vacii împotriva bacteriilor de mediu rămâne intactă.
 • Ambalat în cantități de 20 kg & 200 kg

VEZI PRODUSUL

SOLUȚII DUPĂ MULS

 

LuxDip 50B – dezinfectant mameloane cu efect de barierăVEZI PRODUSUL
Dezinfectant pentru mameloane cu efect de barieră.
LuxDip 50B este un dezinfectant pentru mameloane cu efect de barieră dovedit a fi eficient împotriva organismelor din mediu asociate vacilor.
Emolienţii de calitate superioară oferă, de asemenea, o îngrijire excelentă pielii. Formula specială cu picurare redusă a dezinfectantului LuxDip 50 este economică şi uşor de observat pe mamelon.

LUXDIP 50 B, 20 kg

Caracteristici şi beneficii ale produsului

 • Dezinfecţie de primă clasă.
  Conținutul său de iod de 5,000 ppm garantează o acţiune eficientă împotriva organismelor cauzatoare de mastită.
 • Barieră împotriva bacteriilor dăunătoare.
  LuxDip 50 B formează un strat protector activ pe mameloane pentru a proteja împotriva bacteriilor dăunătoare de mediu. Formula sa speciala păstrează stratul protector umed pentru mai mult timp, ceea ce înseamnă că ingredientele active acţionează un timp îndelungat.
 • Îngrijire excelentă a pielii.
  Sistemul de emolienţi cu glicerină, alantoină, lanolină, polipropilenglicol,
  aloe vera și PVP păstrează mameloanele moi şi flexibile. Acest lucru reduce colonizarea bacteriană și crește rezistența împotriva influențelor de mediu dăunătoare. Pre-curăţarea mamelonului devine mult mai uşoară, iar producţia de lapte şi confortul sunt
  mult îmbunătăţite.
 • Vizibilitate excelentă – Se poate verifica uşor dacă aplicarea a fost realizată cu succes.
  Soluţia de culoare maroniu închisă este foarte vizibilă şi este ușor de observat dacă fiecare mamelon a fost înmuiat corespunzător. Acest lucru reasigură confortul şi economiseşte timp în timpul aplicării.
 • Picurare redusă.
  Formula specială cu picurare redusă împrumută dezinfectantului LuxDip 50 B proprietăţile sale. Consumul minimizat şi picurarea redusă fac ca aplicarea să fie eficientă şi economică.
 • Înregistrat ca biocid şi testat EN.
  LuxDip 50 B este înregistrat în conformitate cu Directiva Europeană a Produselor Biocide.Testul EN confirmă, de asemenea, eficienţa dezinfectantului. Ambele oferă un plus de siguranţă la o producție de lapte de calitate superioară.
 • Ambalat în cantități de 20 kg & 200 kg

VEZI PRODUSUL

LuxDip 25 – dezinfectant biocid pentru mameloaneVEZI PRODUSUL
Dezinfectant pentru mameloane cu picurare redusă.

LuxDip 25 este un dezinfectant biocid pentru mameloane dovedit a fi eficient împotriva organismelor din mediu asociate vacilor. Emolienţii de înaltă calitate asigură o îngrijire suplimentară, în timp ce formula sa este economică şi vizibilă pe mamelon.

Caracteristici şi beneficii ale produsului:

 • Dezinfecţie inovatoare.
  Conținutul său de iod de 2.500 ppm oferă o acțiune eficientă împotriva organismelor cauzatoare de mastită, iar formula sa specială păstrează ingredientele active timp îndelungat.
 • Formulă de îngrijire a pielii.
  Ingredienţii săi activi asigură acoperire totală. Mameloanele netede şi suple ţin la distanţă bacteriile şi murdăria şi sporesc rezistenţa împotriva efectelor nocive. O mai bună pre-curăţare a mameloanelor, precum şi o producţie superioară şi calitate ridicată a laptelui.
 • Picurare redusă.
  Formula specială cu picurare redusă împrumută dezinfectantului LuxDip 25 proprietăţile sale. Foarte eficient şi economic.
 • Se poate verifica uşor dacă aplicarea a fost realizată cu succes.
  Este ușor de observat dacă fiecare mamelon a fost înmuiat corespunzător datorită culorii maronie a soluţiei. Acest lucru reasigură confortul şi economiseşte timp.
 • Înregistrat ca biocid şi testat.
  LuxDip 25 este înregistrat în conformitate cu Directiva Europeană a Produselor Biocide. Testul EN confirmă, de asemenea, eficienţa dezinfectantului. Ambele oferă un plus de siguranţă la o producție de lapte de calitate superioară.
 • Ambalat în cantități de 20 kg

VEZI PRODUSUL

Vezi și alte articole

ARTICOLE

Manșoanele de muls GEA

Manșoanele de muls GEA – gama de manșoane de muls din cauciuc și silicon oferită de GEA, este pentru a

Citește mai mult »
ARTICOLE

AutoRotor pentru ovine și caprine

AutoRotor pentru ovine și caprine este special concepută pentru a susține comportamentul animalelor. Sala de muls AutoRotor pentru ovine și

Citește mai mult »
ARTICOLE

Tancul de răcire PCOOL

Laptele rece în mod eficient: Tancul de răcire a laptelui PCool vă ajută să vă păstrați laptele la o calitate

Citește mai mult »

Vrei să afli mai multe?

1
Ai nevoie de o informație?
ACS FARM CONSTRUCT
Bine ați venit! Cu ce vă putem ajuta?