Sala de muls DairyProQ

GEA

Sala de muls vaci rotativă DairyProQ. Muls automat cu 28 – 80 de boxe de muls – până la 3 mulsuri pe zi și până la 600 de vaci pe oră.

Cere oferta de preț

Sala de muls DairyProQ

Sala de muls DairyProQ este o sală de muls vaci rotativă, o sala de muls lapte profesională ce asigură un muls automat cu 28 – 80 de boxe de muls – până la 3 mulsuri pe zi și până la 600 de vaci pe oră. DairyProQ asigură mulsul non-stop cu fiabilitate ridicată. 

Sala de muls DairyProQ – Performanță ridicată cu muls automat!

În cele 28 – 80 de boxe de muls ale robotului rotativ de muls DairyProQ, puteți mulge cirezi de la 600 de vaci în sus în mod complet automat.

Echipa ta va aprecia mediul de lucru extrem de modern și motivant, cu accent pe îngrijirea animalelor. În timp ce operatorul monitorizează mulsul, sistemul de management al cirezii oferă informații valoroase pentru a ajuta la monitorizarea sănătății vacilor. Între timp, puteți structura procesele operaționale în mod transparent, cu ore de lucru fixe. Planificați-vă sala de muls rotativă DairyProQ cu până la 3 mulsuri pe zi și până la 600 de vaci pe oră.

DairyProQ – Sala de muls bovine.

Sala de muls DairyProQ este o sală de muls vaci rotativă ce asigură un muls automat cu 28 - 80 de boxe de muls, până la 3 mulsuri pe zi și până la 600 vaci/oră.
Sala de muls DairyProQ

Sala de muls DairyProQ – Performanță ridicată într-o funcționare 24/7

DairyProQ asigură mulsul non-stop cu fiabilitate ridicată. Deoarece fiecare modul de boxă de muls funcționează independent, accesând propriul sistem de control și MilkRack, mulsul poate fi efectuat în orice moment. Dacă un modul eșuează, blocajul poate fi blocat temporar, iar modulul de service poate fi schimbat rapid cu ușurință în câțiva pași într-una din rundele următoare. Datorită acestei caracteristici unice, pur și simplu continuați automat mulsul.

Muls automat cu Sala de muls DairyProQ

Rutină unică de muls în interiorul paharului de muls

Cu sala de muls rotativă automatizată DairyProQ, rutina de muls standardizată are loc complet fără stres. Vaca pășește calm drept în sala de muls rotativă. În câteva secunde, MilkRack atașează paharele de muls pe mameloane, întotdeauna cu strictă precizie datorită camerei 3D. Întregul proces de muls se desfășoară în mediul protejat al manșonului (totul în manșonul de muls), de la curățare și stimulare până la mulsul și scufundarea în sferturi individuale. Atașarea automată și mulsul netulburat oferă un serviciu individual, fără stres, pentru fiecare vacă.

Management eficient al sănătății

În DairyProQ, cea mai nouă generație de senzori de conductivitate monitorizează fiecare sfert de uger și vă permit să gestionați sănătatea preventiv. Când valorile de conductivitate cresc, iar cantitatea de lapte scade, un test automat diagnostichează rapid problema. Prin selecția ulterioară și măsurile în timp util, puteți readuce rapid vaca la nivelul obișnuit de performanță. Astfel economisiți tim, scădeți pierderile de lapte și costurile de tratament!

Beneficiați de expertiza noastră

DairyProQ de la GEA reunește cunoștințele cuprinzătoare despre mulsul orientat spre practică și expertiza de vârf în dezvoltare. Serviciile inovatoare oferite de echipele noastre de experți completează conceptul. Service-ul și întreținerea pot avea loc în timpul mulsului și beneficiați de procese continue, fără timpi de nefuncționare. Software-ul de monitorizare FarmView facilitează pentru tehnicianul dumneavoastră de service verificarea sistemului dumneavoastră de muls automat prin diagnosticare online.

Mulgeți automat până la 600 de vaci pe oră, monitorizate de un singur operator: sala de muls rotativă automată DairyProQ din linia DairyRobot a GEA!

Pregătit pentru viitor cu un contract de servicii ACS Farm Construct

Protejați-vă de costurile neașteptate și de timpii de nefuncționare. Cu un contract de service ACS Farm Construct sunteți bine echipat pentru viitor. Parteneriatul cu ACS Farm Construct înseamnă un plus în securitate!

Pentru alte oferte de săli de muls, răsfoiește magazinul nostru sau contactați-ne echipa ACS Farm Construct pentru recomandări.

 

 

Echipamente Bovine

S-ar putea să-ți placă și…