Cărucior de alăptare viței

Cărucior de alăptare viței

GEA

Hrănirea mobilă a vițeilor cu Căruciorul de alăptare viței MilkBuggy + vă ajută să vă hrăniți vițeii, indiferent de locul în care se aflăși dacă utilizați lapte sau lapte praf. Acest lucru vă economisește atât timp cât și efort atunci când vă creșteți animalele.

Cere oferta de preț

Hrănirea mobilă a vițeilor cu Căruciorul de alăptare viței MilkBuggy + vă ajută să vă hrăniți vițeii, indiferent de locul în care se află și dacă utilizați lapte sau lapte praf. Acest lucru vă economisește atât timp cât și efort atunci când vă creșteți animalele.

Timpul este esențial pentru ferma dumneavoastră. Este deosebit de important să folosiți întregul potențial al animalelor dvs. atunci când creșteți bovine tinere și vă hrăniți vițeii. Ca alimentator mobil, F4650 este un vehicul de alimentare puternic, ușor de personalizat, care vă economisește timp și efort și vă ajută să vă hrăniți vițeii.

O prezentare generală a principalelor avantaje ale DairyFeed F4650:

 • Viței sănătoși: Puteți ajusta nutriția cu precizie pentru fiecare animal
 • Volum de lucru redus: Beneficiați de transport rapid și livrări rapide de hrană
 • Transportați alimentatorul fără efort: ușurați-vă munca cu unitatea de control
 • Practic: design durabil, compact, cu interfață intuitivă a utilizatorului, tracțiune integrală și comenzi integrate
 • Ușor de curățat: rezervorul orizontal are un mod special de curățare

F4650 este un cisternă cu o unitate de acționare care vă ajută să oferiți vițeilor nutriția optimă, indiferent de locul în care se află la ferma dvs. Acest alimentator mobil este deosebit de practic, deoarece puteți utiliza alimentarea la alegere. Funcționează atât cu lapte, cât și cu amestecuri de lapte praf. Alimentatorul mobil amestecă laptele pentru animalele tinere complet independent. O funcție de interval îl împiedică să se smântânească laptele. De asemenea, alimentatorul mobil încălzește alimentarea la temperatura perfectă pentru viței, facilitând digerarea acestora. Laptele proaspăt sau înlocuitorul de lapte este porționat în punctul în care vițeii se atașează la alimentator. Alimentatorul dispune de un sistem de umplere precis cu o pompă dozatoare, ceea ce face ușor să se asigure că fiecare vițel primește exact cantitatea corectă de hrană. GEA F4650 este, de asemenea, conceput pentru a fi incredibil de durabil. Finisajul de înaltă calitate combinat cu designul cu profil redus face ca F4650 să fie extrem de confortabil de condus, rapid și convenabil.

O prezentare generală a celor mai importante date pentru alimentatorul mobil de vițel
Puteți vedea aici un exemplu de opțiuni de configurare pentru alimentatorul mobil F4650:

 • Cisterna de dozare a alimentării cu unitatea de acționare
 • Mixer și încălzire
 • Capacitate: 200 litri
 • Putere de amestecare: 0,37 kW
 • Putere de încălzire: 4,5 kW
 • De asemenea, are o unitate de control cu o interfață cu utilizatorul și o garnitură de rezervor pentru alimentatorul mobil.